6.11.2010

Sylikissamme Hani

Meillä on tällä hetkellä kaksi ihanaa sylikissaa. Töppönen viihtyy sylissä mielellään ja sohvalla istuvan tai sängyssä makaavan ihmisen päälle täytyy aina pungertaa pörisemään. Hani on kuitenkin omaa luokkaansa. Hani on meidän kissoista ensimmäinen, joka on punkemassa syliin koko ajan, vaikka ei niin huomiota vaillakaan edes olis. Kunhan vaan tykkää olla sylissä.

Töppösen sylissä pitäminen käy usein ihan työstä, jos sitä joutuu itse kannattelemaan, kun poika kuitenkin pitkälti yli 5 kiloa painaa. Hani on vain hieman päälle 3-kiloinen, mutta ei senkään kanssa aina helppoa ole, kun pieni tosissaan osaa ottaa elämän rennosti ja usein retkottaakin sylissä aivan riepuna :D

Seuraava kuvasarja parin päivän takaa, mutta tässä vielä yksi hieman vanhempi tyylinäyte Hanin nukkumistyylistä mun sylissäni.Melkein hereillä.Tällä kertaa pidin kissan ovelasti pöydällä makaamassa niin, että itse säästyin suuremmalta vahtimiselta, mutta käteni kyllä pahasti puuduksiin sain. Mutta onhan se nyt suloinen, ei sitä poiskaan voinut laittaa.

Kuvien ottaminen vaan oli näin läheltä hankalaa. Koko kissa ei kerralla kuvaan mahtunut, mutta Hani tosiaan nukkui selällään tuossa näppäimistön edessä ja mä sitten siirtelin aina sen häntää ja tassuja sitä mukaa, kun tarvitsi hiirtä käyttää :DYli tunnin Hani tuossa mun käsivarteni päällä viihtyi ennen kuin mun täytyi itse lopulta nousta.Välillä piti herätä vähän pesulle, mutta siihenkin nukahti kesken kaiken.

Pienen kissan rankka elämä.

2 kommenttia: