11.11.2010

Lusikalla annettu ja niin edelleen...

Tiedättehän mitä sanontaa haen? Ei voi kauhalla vaatia :D Etenkään, kun on kissoista kyse.

Lainaan omaa Facebook-päivitystäni tältä aamulta:

"Älä kulta potki ittees päähän. ... Potkii itteensä päähän ja sit ihmetellään, miks lapsi on vähän vajaa."

"Kissojen tapa raapia itseään selittää yllättävän paljon." Aamulla taas itseään potkivaa Töppöstä katsoessa tuli jälleen mietittyä, että onkohan noi kissat aina ihan viisaita.

Onneksi Hani osoitti mun epäilykseni vääriksi? No, ei aivan.

Söin aamupalaksi edelliseltä illalta jäänyttä jauhelihasalaattia. Tottakai kissa haluaa ihmisen eväille myös! Jos salaatti ei maita niin syödään sitten haarukka:

Aiemmin yöllä Hani söi taas tapansa mukaan roskia lattialta. Onnistui tuo mut säikäyttämään, kun yht'äkkiä kissa sai kohtauksen alkaen sätkiä ja vaahdota. Onneksi olin nähnyt kissan syövän lattialta jotakin niin arvasin sen saaneen jotain pahanmakuista suuhunsa. Hetken tuo ravisteli päätään sylki roiskuen ja suutaan maiskutellen. Rauhoiteltuani Hania ja annettuani herkkutikun viemään pahan maun suusta, en voinut olla tuntematta lievää vahingoniloa. Oppiskohan nyt jo olemaan työntämättä kaikkea suuhunsa? Vaan ei. Epäilen kohtauksen aiheuttajaksi lattialle pudonnutta taco-maustettua jauhelihaa, mutta hyvin olis nekin silti tuosta lautaselta haarukan lisäksi maittaneet :P

Välillä sitä alkaa epäillä itseään, että onkohan tää ihan loppuun asti harkittu teko elää vapaaehtoisesti tuollaisessa seurassa? :D

3 kommenttia:

 1. Mut hei! Teillähän on kaikki mallillansa. Vai joulutortuistako tämä kaikki johtui?

  VastaaPoista
 2. Kollolle maistui kebabliha, mutta kissan kakka haisi sen jälkeen todella pahalle. :D

  VastaaPoista
 3. Naukulan Mamma, kissojen kanssa ei ikinä tiedä, mistä mikäkin johtuu! :D

  Sirpa ja Kollo, voi ei! Voin uskoa! :D Meillä näillä nykyisillä kaveruksilla ei onneksi kovin kummallisia ruokamieltymyksiä ole :)

  VastaaPoista