22.11.2010

Leluämpäri

Eilen meillä riitti taas vilskettä ja vilinää, kun vietettiin löyhän teeman pikkujouluja meillä muutaman ystäväni ja heidän kissojensa kanssa :) Mukana tohinoissa oli tietenkin meidän Hani ja Töppönen, aiemmin blogissa nähty kissavieras Milli sekä toisen ystäväni Ramses ja Kreetta. Näiden kolmen kissan kanssa siis Hani vietti kuukauden ennen meille päätymistään. Kaikki kissat olivat myös Töppöselle jo tuttuja entuudestaan ja ovat meilläkin muutaman kerran käyneet, joten suht rauhallisesti kissamiitti sujui. Valitettavasti kuvia en miitistä huomannut ottaa.

Tuli kuitenkin Ramseksen ja Kreetan omistajan kanssa puhetta, että heidän kissansa eivät osaa lelukorista itse lelujaan hakea ja siitä sainkin idean laittaa aiheesta jutun myös tänne blogiin. Meillä kissojen leluja siis "säilytetään" tällaisessa pikkuämpärissä. Leluja on kyllä enemmänkin, mutta niistä osa on taas kuljetettu jonnekin :PMeilläkään Töppönen ei ymmärrä leluämpärin tarkoitusta eikä sitten leluilla leiki, jos kaikki on ämpärissä. Aiemmin Kiti kävi aina näppärästi poimimassa ämpäristä haluamansa lelut ja niillä sai sitten Töppönenkin leikkiä :) Myös Hani osaa olla ämpärin suhteen omatoiminen, mutta Hanin lähestymistapa on suorempi ja Hani aina kaataa koko ämpärin.

Meillä aina lähinnä kerätäänkin lelut ämpäriin, kun tulee vieraita ja muuten kissat saa levitellä niitä mielensä mukaan. Eilen siis keräsin lelut ja eiköhän illalla ollut jo ämpäri kaadettu. Olin menossa ottamaan kuvaa kaadetusta ämpäristä, mutta tottakai sainkin heti kaksi uteliasta seuralaista itselleni.Keräsin lelut ämpäriin aikeenani ottaa kunnon kuva leluämpäristä, mutta Hani halusikin heti tulla esittelemään leluämpärin käyttöä :D

Kun pidin itse toisella kädellä ämpärin reunasta kiinni niin ämpäri säilyi hetken pidempään pystyssä. Tarvitseeko sanoakaan, että nyt ämpäri on jo taas kaadettu ja lelut levitelty ympäri asuntoa?

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! ♥ Tuo ämpärikäytäntö on kyllä jännä. Miulla on aina ollut kissoille lelukoppa ja aina ne on sieltä käyty noukkimassa.

  Essi noukki lelut takaisin lattialle sitä mukaa kun mie ne sinne nostin. Nykyinen pentu on myös kiitettävän omatoiminen - aamuisin kerään lelut koppaan ja seuraavaan aamuun mennessä ne on kaikki levällään ympäri kämppää... :D

  VastaaPoista
 2. Siinäpä oiva malli kalastukselle! PS. Teidät on haastettu Naukulan blogissa tässä taannoin. Huomasitteko?

  VastaaPoista
 3. Jolindha, meillä toi leluämpäri otettiin aikoinaan käyttöön ihan käytännön syistä :D Kun muutettiin yksiöstä isompaan asuntoon, alkoi lelutkin olla levitelty laajemmalle alueelle. Nykyään asutaan kolmiossa niin tuon kahvallisen ämpärin kanssa on aina kätevä kiertää asunto ympäri keräämässä lelut lattioilta :D Ei ne lelut siinä ämpärissä säily, mutta onpahan helppo kerätä siihen.

  Naukulan Mamma, helppoa viihdettä kissoille :D Ja haaste tosiaan huomattu ja muistetaan :) Sitä on vaan taas muka ollut niin kiireinen, ettei ole ehtinyt asiaan paneutua.

  VastaaPoista