2.12.2010

Tohinalla toivutaan! :D

Hanin toipuminen on edennyt vauhdilla! Yhtään ei vatsaansa arista tai muutenkaan tunnu edes huomioivan. Leikkaushaava on pysynyt suht siistinä ja kissa on kaikin puolin reipas.

Vähän turhankin reipas itseasiassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää niin, että hirvittää :D Siellä mennään pitkin kiipeilytelineitä ja välillä pätkähdetään mahalleen. Ja Töppösen kanssa painitaan niin, että välillä täytyy itse mennä väliin, kun toinen pitää kuristusotteella kiinni ja potkii Hania vatsaan :P Ja Hani kyllä antaa samalla mitalla takaisin.

Tähän vielä muutama painikuva alkuviikolta.

Ja kun Töppönen kyllästyy niin jaksaa sitä hetken itsekseenkin pungertaa :D

Tässä näkyy tuo haavakin. Vaikka koko masu ajeltu olikin niin aika täsmäleikkaus tuo on, kun viiltokin noin pieneksi jää :)

4 kommenttia:

 1. Kiva että toipuminen on sujunut hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Omasta hermoilustani huolimatta onneksi näin! :D

  VastaaPoista
 3. Missä muuten käytitte Hania leikattavana? Tuutti on toistaiseksi vieraillut hervannan eläinlääkäreillä. Eka visiitti oli katastrofaalinen (puolivilli kissa meni seinille), mutta leikkausreissusta ei ole kuin hyvää sanottavaa (tuolloin jo ymmärsivät "seinähullua" kissaa). Leikkaushaavakin oli tuollainen sievä kuin Hanilla ja maksimissaan parin sentin mittainen.

  VastaaPoista
 4. Hervannassa Hanikin kävi :) Me ollaan Hervannan eläinlääkäreillä leikkautettu kaikki kissat (2 urosta ja 2 naarasta siis) ja aina ollaan saatu loistavaa palvelua sekä leikkaus on sujunut hyvin ja paraneminen nopeasti.

  Keskustassa ollaan Tuhatjalassa käyty myös jonkin verran muuten, kun etenkin Mintun kanssa joutui pariin kertaan päivystyksessä käymään, mutta muuten taidetaan nyt siirtyä jatkossa muutenkin käyttämään Hervannan eläinlääkäreitä. Ollaan tykätty ja sijaitsee lähellä :)

  VastaaPoista