22.12.2010

Joulu 2007

Mun piti näitä joulukuvia laittaa tänne fiilisteltäväksi jo paljon aiemmin, mutta se nyt jäi taas. Joululaatikot alkaa olla pakastimessa valmiina ja kissatkin hyväksyivät meidän ostamamme kinkun :D Kissavieraidenkin lähtö siirtyi parilla päivällä ja tytöt haetaankin vasta huomenna. Sen jälkeen onkin sitten rauhallinen joulu. Tai no, niin rauhallinen kuin kissataloudessa vaan voi olla ;)

Mutta tässä näitä joulukuvia vuodelta 2007! Tuolloin mulla ei kameraa Misun luona käydessäni mukana ollutkaan eikä kotonakaan erityisiä poseerauskuvia otettu. Ihan vaan tätä aitoa joulutouhuihin osallistumista näissä kuvissa :)

Minttu-Poika vahti kuusen koristelemista omalta sohvapaikaltaan :DTää toinen kuva kertoo oikeasti kaiken noiden kahden kissan luonteista! :D Heitin koristenauhat Mintun kaulaan ja tää vaan ihmetteli, että mitäs nää on. Kun taas Kiti kiinnostui välittömästi ja yks apina roikkui jo sohvan selkänojassa kurittamassa mokomia joulukoristeita.Pieni apulainen.2007 joulukorttikuva - Kiti koristelee kuusta.Minttu kuusen alla nojailemassa. Kiltisti, huom!

Lahjojen avaamista:Joululahjaksi saatujen herkkunappien pyydystämistä :DYllättyikö kukaan? Kuusi nurin ja kissat siellä seassa :DJa miksikö? Kiti vähän järjesti taas.

Joku ehkä on nähnyt YouTube-videon siitä, kuinka kissa paketoidaan? :D Minttu-Pojan versio aiheesta:2 kommenttia:

  1. Ihania kaikki nämä joulukuvat! Heti, kun näitä katselee, alkaa hymyilyttää ja tulee jouluinen mieli :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä kissat luo sitä ihan omanlaistaan joulutunnelmaa ;D Ei vaan, meillä kissat kuuluu saumattomasti jouluun ja ilman niitä olis joulut moninverroin ankeampia :)

    VastaaPoista