16.12.2010

Kissojen postipäivä - arvontavoitto!

Ehdottomasti kissojen postipäivän kaikkein paras paketti oli kissojen oma paketti! Voitin tuossa jokin aika sitten KoKo-neuleiden blogissa arvonnasta pussillisen kissanherkkuja ja ihana ^KoKo^ laittoi meille muutaman tekemänsä hiirenkin mukaan! Kiitos paljon ja suuresti! Kuvat varmasti kertovat, että hiiret todella olivat mieleiset :D^ Kuvaa otettaessa hiiret olivat jo "hieman maisteltuja".

Pahalla ihmisellä tietysti oli katalat aikeet pistää hiiret vielä piiloon ja antaa vasta joululahjana kissoille, mutta onneksi nää osaa noudattaa omatoimisuutta. Jätin avatun kuoren tuohon laatikon päälle ja ilmeisesti kissanminttu kutsui, kun molemmat siitä niin kiinnostuivat. Töppönen kävi ottamassa hiiret haltuun.

Liian helppoa! Niinpä paha ihminen laittoi hiiret takaisin kuoreensa.Hirvittävän kivaa hiirillä oli leikkiäkin! :DSpagettityylillä hiirtä taas :DOmnomnom.Maittoi ne hiiret Hanillekin! Ja nimenomaan maittoi :P

Hyvin mahtuu koko hiiri (vai KoKo-hiiri?) kerralla suuhun :DTöppönen leikki vähän maltillisemmin. Oikeastaan se näytti tyytyväiseltä saadessaan ihan vaan omistaa.Ja tottakai molempien olis pitänyt sama hiiri saada :PLopulta molemmilla oli niin paljon energiaa ja hyvät kissanminttupöllyt, että ihan yleiseksi painimiseksi meni nekin leikit.

Hyvin maittaa hiiret kissoille edelleen, vaikka alkuviehätys vähän onkin jo hiipunut.Nomnomnom ja oho hups, kun söinkin koko langan. Jännää kakkaa odotellessa siis. Mutta ei näillä ehjänä kauaa säily mikään muukaan, joten sinänsä ei tarvitse edes esittää yllättynyttä :D5 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia kieltämättä:D.

  VastaaPoista
 2. Ei vitsit, kylläpä on sankareita :D
  Hyvä että hiiret kelpasi ^^

  VastaaPoista
 3. Aivan mainiota! Tosi loistavat kuvat ja ihanat kissukset <3 !

  VastaaPoista
 4. Oivallisia action-kuvia! Kissojen leikkiminen ja piehtarointi käy kyllä jo erinomaisesta komediasta :)

  VastaaPoista
 5. NicoleS, ^KoKo^, Naukulan Mamma ja ella - Kiva, kun olette käyneet ja kommentoineet!

  Kissat osaa kyllä kieltämättä olla harvinaisen viihdyttäviä eläimiä sille päälle sattuessaan :D Ja paljon on iloa riittänyt noista hiiristäkin edelleen, vaikka en uskokaan niiden enää kauaa noita potkimis/puremis/riuhtomisleikkejä kestävän :P

  VastaaPoista