28.12.2010

Joulu 2010

Omat lahjat tosiaan jäivät jouluksi postiin, mutta vähän puuhaa kissoilla riitti sentään vanhempiemme lähettämistä lahjoista :D Vaikka kissat eivät muuta saaneetkaan kuin äitini molemmille lähettämät purkit Shebaa, niin paras ilohan tunnetusti irtoaa pakettien kääreistä!Hani löysi heti ensimmäisenä ruokakassin :DJa se ikuinen lahjanarun viehätys...Mä en lopulta luota noihin kakaroihin paljoakaan, joten leikit loppui lyhyeen siinä vaiheessa, kun Pömppä alkoi kiskoa ja nyhtää narua hampaidensa välistä. Pureskella ollaan annettu ihmisten valvonnassa (silti on eräätkin kissat lahjanarua paskoneet :P ), mutta Pömpän touhu näytti siltä, että ennemmin tai myöhemmin se olisi saanut haavat suuhunsa. Siinä on yks lapsi, joka ei yhtään osaa leikkiä kunnolla!Ja ne paperit, niissä on niin ihana myllätä!Erityisesti Pömppis mieltyi tuohon herkkukoriin - ja siis nimenomaan siihen koriin :DYritin ottaa vielä kuvaa joululahjaksi saamastani tehosekoittimesta, mutta jostain syystä siinä kuvassa nyt oli taas yks ylimääräinen linssilude. Ja ihan jokaisessa kuvassa yhtä iloisella ilmeellä!Ja kinkku kuuluu jouluun tottakai. Kyllä pienten kissojen nenät kävi kinkun paistamisen jälkeen! :D Pitihän sitä tietysti kissoillekin pienet murut kinkkua antaa.

Joku kissa vaan oli vähän malttamaton!

Pitihän sitä samaa tietysti testata Töppöselläkin <3Yllättäen Hanille olis maittanut Töppösenkin kinkut :PVarsinainen joulupöytä katettiin keittiön pikkupöydälle, kun ihan kahdestaan syötiin. Tai no, luultiin syövämme. Heti, kun selkänsä käänsi niin yks karvakinkku oli asetellut itsensä pöydälle! :DEi sitten oteta kuvaa kattauksesta...Jouluna tottakai myös rauhoituttiin ja meillä se tehtiin syömällä paljon sekä pelaamalla lautapelejä. Pömppä-neiti osoitti jälleen laatikkokissan merkkejä.Tokihan se uuden pelin sääntöjän opetteleminen vaatii melkoisesti keskittymistä, mutta ei se nyt noin rankkaa ole! :D4 kommenttia:

 1. Voi että Hani osaakin väännellä itseään Tuuttimaisiin asentoihin :D Viimeinenkin käpälät silmillä unikuva on kuin Unnasta näpätty paitsi, että minä en ole koskaan saanut sitä kuvatuksi..

  VastaaPoista
 2. Ihan sattumalta mekin saatiin tuo kuva napatuksi. Mä olen huomannut, että kissojen kanssa täytyy olla kamera koko ajan valmiudessa :D

  VastaaPoista
 3. kävin hajoilemassa tuolle karvakinkku-kuvalle :D

  terveisin lotonen, joka ei ymmärrä miten voisi laittaa jonkun nimimerkin johonkin.

  VastaaPoista
 4. Hieman yllättävää nähdä sua tällä puolella! :D

  Oman nimimerkin tuohon "anonyymin" tilalle saa tuosta kommenttilaatikon alta "Kommentti nimellä:" -alasvetovalikosta valitsemalla kohdan "Nimi/URL-osoite" ja siihen saa kirjoittaa sitten mitä tykkää :D

  VastaaPoista