12.12.2010

Salaattikissa

Nyt kun Hani paljasti mieltymyksensä keltaiseen paprikaan (testasin jo myös punaisella, mutta se ei kuulemma ole yhtä hyvää) niin tuonpa samalla kuvia meidän varsinaisesta salaattikissastammekin :)

Salaatti oli tosiin sellainen herkku, että se sai Kitin hullaantumaan aivan täysin. Jos yritit itselles leipää tehdä niin nukkumassakin ollut kissa kyllä kuuli salaattipussin rapinan :P Sitten alkoi ankara hyppypyöhnääminen (eli pusketaan kovasti edestakaisin pitkin jalkoja ja ponnistetaan pyöhnäykset aina ihmisen polvia myöten) ja vaatiminen. Toki muutkin kissat meillä ovat huutaneet ruokaa, mutta Kiti tosissaan osasi vaatia ja sillä oli aina äänessään aitoa käskytystä.

Alkujaan Kitin taipumukset paljastuivat joskus hiirien terraariota siivotessa, kun jätettiin hiirien salaatit terraarion viereen odottamaan ja yks pikkukissa hiippaili paikalle ne syömään :DTöppönenkin sitten yritti aina mallin mukaisesti salaattia vähän maistella, mutta ei oikein ikinä sen viehätystä ymmärtänyt. Lähinnä kai Töppösenkin piti päästä maistamaan, kun se Kitin reaktioista päätellen oli jotain suurtakin herkkua :D

Jostain harmin syystä en saa videoita tänne ladattua :( Mulla nimittäin olis videokin Kitin salaattirutiineista. Noh, ehkä palaan siihen joskus, jos saan toimimaan. Tässä kuitenkin muutama kuva."Et vie sitä mihinkään!"

4 kommenttia:

 1. Ihana salaattikissa!

  Kollo pitää hot rodeista ynnä muista vastaavista ja piparkakuista.

  VastaaPoista
 2. Hyvät kuvat! Niistä kuulee jopa salaatin rapean rouskunnan :) !

  VastaaPoista
 3. Mainioita salaattikuvia! Tuutusen basaarissa toimivat videot Youtuben kautta lähes ongelmitta. Toivottavasti saat videonkin näkymään, olisi hauska nähdä :)

  Kummitätikissa Lyyti muuten kerjää kurkkuviipaleensa samanlaisilla hyppypuskuilla ja käyttäytyy muutenkin kuin keittiössä käsiteltäisiin parempaakin lihaherkkua...

  VastaaPoista
 4. Sirpa ja Kollo: Onpa Kollollakin erikoiset herkut! :D

  Naukulan Mamma: Oikeastihan tuosta kuului vaan kovaääninen "HURRRRRpurrrrrRRRURRRRRRR" :D

  ella: Ihmeellisiä kissoja! :D

  Mä en tiedä mikä noissa videoissa on ongelmana :/ Lähtee lataamaan kyllä ja blogiin tulee se YouTube-ruutukin näkyviin, mutta siihen tarjoaa ainoastaan erroria. Yritin joskus aiemminkin jo ladata Hanin leikkivideota, mutta sama juttu.

  VastaaPoista