4.6.2011

Ensivilkaisu uuteen kotiin

Töppösen ja Pömppäkarvan tukikohta siirtyi uuteen osoitteeseen 1.6. alkaen ja voi miten jännittävää onkaan ollut! Koko toukokuu jo muuttoa tehtiin ja pysyvästi toukokuun lopulla tänne jo siirryttiin, joten kissatkin ovat jo ehtineet uuteen kotiinsa tottua. Toki on jännää edelleen ja virikkeitä riittää, kun kissojen käyttöneliöt tuplaantuivat ja löytyy mm. portaat ja pian ulkotarhakin :D Mutta alkujännäilyt, säikkymiset ja murinat loppuivat parissa päivässä ♥

Nyt kissat ovat siis jo aivan kotonaan ellei ulkoa kuulu vierasta ääntä tai kolinaa :) Tässä muutamia kuvia kissojen kotiutumisesta:

Töppönen ei millään olis malttanut olla kuljetusboksissaan :D Tassut kävi ja surkea mauku kuului jo heti autossa.



Töppönen lähtikin heti reippaana poikana uutta ympäristöä tutkimaan, kun taas Hani otti varovaisemmin ja oli ihan silminnähden arka ja varuillaan.



Töppönen pujahti jo heti ensimmäisenä tuolta seinään nojaavien patjojen alta tutkimuskierrokselle, kun taas Hani hiiviskeli hiljalleen perässä.



Jos joku muistaa Hanin kotiutumisen niin olen nyt kyllä todella yllättynyt Hanin alkuarkuudesta! :O Mä kun olin varma, että Hani ottaa tilan heti haltuun samoin kuin aiemminkin, mutta sen sijaan tyttö olikin koko ensimmäisen illan ja yön tosi varuillaan. Ei sentään piileskellyt, mutta matalana ja jäykkänä kulki. Syliin otettaessakin pysyi aivan jäykkänä, vaikka yleensä neiti valahtaa veltoksi, jos siihen päin edes katsoo :O Samoin murisi syliin otettaessa varautuneesti ja ulko-ovi oli pitkään paha paikka, jolle muristiin välillä ihan vaan varmuuden vuoksikin.

Töppösen esittelykierros uuteen asuntoon kissan näkökulmasta :D













Hani aloitti tutkimusreissun tutuista hajuista.



Arkuudestaan huolimatta Pömppä kävi heti "yläkerrankin" tutkimassa. Kuva otettu ylhäältä päin:



Ja tää on jotenkin vaan niin sopiva Pömppä-tyyli.



Vähän vaikeuksia hahmottaa miten päin tämä kuva on otettu, mutta alhaalta päin ja takuuvarma Pömppä-tyyli.



Itse mä en kuitenkaan kovin innoissani noista portaista ja parvesta ole :P Jos kyseessä olis joku Kiti niin mä en olis hetkeäkään huolissani, mutta kun kyseessä on nää kaks koheltajaa niin mä en luota niihin yhtään :O Töppösenkin piti parven kaiteella jo käydä poseeraamassa:



Ja miksi mä en ole mielissäni? Koska a) parvi on vähän turhan korkealla...



...ja b) siellä ei osata käyttäytyä kuitenkaan!



Vähän Töppöstäkin se ulko-ovi pelotti ja aina, kun ovi kolahti niin tää vauhdilla juoksi takkahuoneeseen sijoitetun sohvan päälle tarkkailemaan. Edellisellä asunnolla sänky oli Töppösen turvapaikka ja sieltä se aina ensimmäisenä vieraat tervehti :D Nyt nukuttiin pari ekaa yötä takkahuoneen lattialla, joten se tottakai oli Töppöselle turvallinen pakopaikka.



Toisena iltana Hani olikin sitten jo niin riepu kaikesta jännityksestä, että ei jaksanut enää syliin astikaan kömpiä nukkumaan vaan väsy iski mun jalkojeni päälle ♥





Nyt tässä tänä yönä Pömppä-neiti, tuo pieni valopää, onnistui tipahtamaan tv:n tyhjään pahvilaatikkoon :D Ensin ihmettelin toisesta huoneesta kuuluvaa rapinaa ja kun menin katomaan niin toinen yrittää kiskoa itseään laatikosta styrokseja syljeksien :P





Tämä viimeistään osoittaa, että kotiutuminen on sujunut hyvin :D

6 kommenttia:

  1. Kissat ottavat selvästikin koko tilan haltuun. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, selkeästi ottaneet tilan haltuunsa! ♥ Voi miten ihania kuvia, varsinkin Pömppä portaissa. ♥♥

    Meillä oli Niiskun kanssa sama tilanne, vaikkakaan en siitä kuvia ehtinyt napsimaan (harmi näin jälkikäteen aateltuna!). :) Kesäkuun alusta muutettiin virallisesti kolme kertaa isompaan kotiin, kuukausi me ollaan täällä jo epävirallisesti asuttu. Voi sitä Niiskun ihmettelyä ja jännitystä! ♥

    Onnea teille uuteen kotiin! ♥

    VastaaPoista
  3. Sirpa ja Kollo: Joo, nää selvästi tietää, ketkä on asunnon omistajat :D

    Jolindha: Oi, Niisku! <3 Mä teidän muuttokuulumisiasi kurkkimassa olen käynytkin :/ Onnea uuteen vanhaan kotiin teille myös! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kissoja sulla! Mä rakastan kissoja <3.

    VastaaPoista
  5. Onnea uuteen kotiin niin kissoille, hiirille kuin ihmisillekin! :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Kiitos! :)

    ella: Kiitos paljon! :D

    VastaaPoista