4.6.2011

Hiirivauvoja ♥

No, eihän nää mitään vauvoja enää ole, mutta ihan lapsia silti vielä! ♥

Ja kerrankos sitä niin käy, että lähtee eläinkauppaan ostamaan vanhoille hiirille uutta asumusta ja samalla tarttuukin matkaan uudet hiiretkin :D "Hups". Tällä hetkellä laumakoko siis 5 :)

Nimiä uusilla lapsosilla ei vielä ole, kun tytöt vasta eilen illalla haettiin, mutta muutama kuva heistä nyt.

Ensimmäinen kuvattava oli hieman arka ♥

Mutta nätti se on kuin hiiri pienenä! ^^Eikä mullakaan mikään kovin suuri käsi ole eli aika pikkuisista kavereista kyse.

Toinen oliskin sitten ollut koko ajan menossa enkä millään meinannut saada pikkuneidistä kuvaa :D

Tässä näkyy neidin väri aika lähellä todellista.Ja vielä pakolliset poseerauskuvat Pullan kanssa :D Pullakin tosin on tainnut laihtua viime aikoina! :O Taitaa ihan tosissaan jo ikä painaa vanhaa neitiä :/

Siinä vielä koko lauma :)

Esittelin uudet perheenjäsenet kissoillekin, mutta siitä ei kuvia ole, sillä Hani olis heti yrittänyt antaa tassua pikkutytöille >:/ Höh. Töppöseen mä olen aina voinut luottaa pikkuväenkin kanssa, mutta näköjään Hanin kanssa täytyy olla tarkkana, kun hiiriä käsittelee.

Aiemmista kissoistahan Minttu pelkäsi hiiriä xD Kitiä taas ei muuten vaan kiinnostanut. Jos Kitille näytti hiirtä niin tää veti vaan naamansa ruttuun ja lähti välinpitämättömänä syömään hiirien salaatteja tai jotain yhtä oleellista. Töppönen sen sijaan haistelee hiiriä aina tosi epäluuloisen näköisenä eikä selvästikään tiedä miten sellaiseen pitäis suhtautua :D Hanikin on aiemmin ollut kiinnostuneempi hiirien terraariosta ja asukkaista siellä, kun kädellä paikoillaan ollut hiiri on ollut ihan tylsä :P

6 kommenttia:

 1. Kylläpäs siellä nyt eletään jänniä aikoja. Uusi koti ja uudet vauvat! Onnea siis uuteen kotiin ja perheenlisäyksen johdosta!

  VastaaPoista
 2. Inania viu-vau-vauvasia <3 "Oikeista" vauvoista en ole koskaan jaksanut innostua, mutta eläinvauvat ihastuttavat miltei lajista riippumatta.

  Lauma on oikein suloinen ja olipa hauska kuulla myös kissojen erilaisista suhtautumisista hiirulaisiin. Kädellä kököttelevä hiironen ei taida kissasta muistuttaa yhtä paljon saalista kuin terraariossa tai lattialla viipotteleva?

  VastaaPoista
 3. Naukulan Mamma: Kiitos paljon! :)

  ella: Mulla ihan sama! :D Mä en ole varmaan ikinä potenut minkäänlaista vauvakuumettakaan, mutta kissakuume se onkin sitten ihan koko ajan ;D

  Joo, mä luulen kanssa, että lattialla vapaana viipottavasta hiirestä hyvin nopeasti tulis paisti :P Tai jännä lelu nyt ainakin. Kädessä olevaan hiireen ei ilmeisesti oikein osata suhtautua, kun ei se tosiaan tee siinä mitään jännää :D

  VastaaPoista
 4. you can try these out best replica bags check this link right here now replica bags Website Gucci Dolabuy

  VastaaPoista