31.5.2011

Muutto 2011

Toukokuu tosiaan tehtiin muuttoa ja nyt on kissatkin jo päässeet tutustumaan uuteen kotiin. Kotiutuminen on sujunut nopeasti, mutta valitettavasti kiireinen ihminen ei ole ehtinyt kissojen sopeutumista juuri kuvaamaan. Niitä kuvia siis myöhemmin! Tässä kuitenkin vielä vanhan kodin muuttopuuhat.

Töppönen osallistui pakkaamiseen lähinnä käymällä istumassa muuttolaatikoissa.Hani sen sijaan oli perusteellisempi ja tämän piti jokainen jätesäkkikin käydä tarkastamassa.Tyhjenevät kaapit tottakai saivat uudenlaista täytettä.Ja taas on laatikoiden vartioiminen niin rankkaa ♥Kissojen lelujemma paljastui puretun kirjahyllyn alta. Tai no, yksi niistä monista.Ja rankan elämän kissa mahtuu hyvin nukkumaan esiin nostettujen kuljetuslaatikoiden päällä.Hanin perusteellisuus kattoi myös laatikot.

En tiedä mitä Hani etsi, mutta jotain hyvää varmaan oli, kun piti laatikot vielä nuollakin :PJa jälleen hanimaiseen tapaan kuului vähän pöydänkulmiakin pureskella.Ja ei voi olla tyhjät pahvilaatikot niin häiritseviä, jos niissä on kannet päällä!! Molemmat laatikoiden kimpussa.

Tassuton kissa! :O

Ja taas piti olla haukkailemassa!! >:/Just tämmöisten pienten hampaanjälkien takia laatikot lähti suljettujen ovien taakse odottamaan.Ja näillä laatikoilla Hani onnistui mut säikäyttämään ihan tosissaan :O Mutta opikseen Hani ei tietenkään ottanut...

Kaikki arvaa, miten tässä kävi:No hups.

Sitten laatikko lähti vielä itsestään kävelemäänkin :OKun lähdin kävelevän laatikon perään, Hani onnistuikin saamaan päänsä laatikon kahvasta läpi ja meni paniikkiin. Sain ihan tosissani juosta hyppivän laatikon perään ennen kuin sain kissan kiinni! :O Hieman säikähdin, kun kissa sätkii ja kakoo kuin tukehtumaisillaan. Ei muuta kuin toisella kädellä kissaa niskasta kiinni ja toisella kantaa laatikkoa ja saksia hakemaan. Onneksi oli pahvilaatikko kyseessä niin kissa oli helppo irrottaa. Paniikkikin rauhoittui saman tien, kun laatikko lähti kaulan ympäriltä irti. - Kissa hiippaili rentona takaisin laatikkopinolla ja ihminen sydän kurkussa perässä keräämään nekin pahvilaatikot suljetun oven taakse :P

Ikinä ennen ei ole tullut mieleenikään pitää pahvilaatikoita vaarallisina, kun niitä on kissojen ulottuvilla ollut niin kauan kuin meillä vaan kissoja on ollut :O Mutta näköjään täytyy taas kaikessa huomioida riesakerroin, kun on Pömppä-neidistä kyse.

Kissat ei kyllä turhia jaksaneet muutosta stressata. Asunto lähes tyhjä ja jäljellä ainoastaan seinää vasten nostetut patjat:

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :) Muutto sujui varmasti jouhevasti, kun kissat ojensivat auttavat tassunsa. :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloo meitin lokiin syntskäbileisiin!

  VastaaPoista
 3. Sirpa ja Kollo: Kiitos! :) Joo ja kissat ovat myös ahkerasti auttaneet muuttolaatikoiden purkamisessa! ;D

  Kati: Kiitos! :)

  Priku ja Killi: Kiitos kutsusta :)

  VastaaPoista
 4. Onneks kissat järjestää äksönii ni ei oo muuttopuuhakaan ollu niin perustylsää :D

  -Sara

  VastaaPoista
 5. No joo, kissat - ja etenkin Hani - kyllä aina järjestää! :D

  VastaaPoista