15.3.2011

Voi ärsytys!

Jo varmaan otsikosta voi päätellä kenestä tämä postaus kertoo :P

Miten monesti mä olenkaan kehunut omien hermojeni kestävyyttä kissojen suhteen? Nyt ehkä ensimmäistä kertaa ikinä oikeasti kiukustuin kissojen tekemisistä, kun aamulla heräsin Hanin natusteluun ja sain kissan itseteossa kiinni purkamasta mun lapastani! Ehdin paikalle onneksi ennen kuin tuo kissa sai ainuttakaan lankaa poikki asti, mutta harmittaa silti. En mä muuten kissojen tuhoista välitä, mutta nuo olivat rakkaat lapaset, jotka sain jokunen vuosi sitten ystävältäni lahjaksi. Ja nyt toisesta on langat kiskottu kolmesta kohdasta niin, että ei saa koko lapasta käteensä edes, kun langat ovat ranteen kohdalta niin kireällä :P Täytyy koittaa niitä itse vielä nyhertää.

Kuva kaltoinkohdellusta tapahtumien uhrista.Koska lapanen oli mulle arvokas niin tapahtumien kulkua saa havainnollistaa miehen sukka :D Myöhemmin illalla Hani siis varasti pyykkitelineeltä tämän sukan, joka sai osakseen saman kohtelun - eli sukka tassujen väliin ja sitten hampailla revitään ja kiskotaan, kunnes jotain alkaa purkaantua :P

Ja tietenkään kameralle ei kaikkea näytetä. Ja mitä tihutöitä? Täähän on niin viattoman näköinen kissa?4 kommenttia:

 1. Minulle kävi samoin - taannoin kudoin villaliivin ja kissa oli pudottanut sen lattialle ja en tiedä oliko Kollo kuolannut liiviin, mutta paikoittain liivi oli mennyt vähän huovutetun näköiseksi. Lankojakin sojotti pystyssä - onneksi mikään lanka ei ollut katkennut.

  VastaaPoista
 2. Voi Kollo! ♥ Jokin noissa villaisissa jutuissa tuntuu kissoja kiehtovan. Meidän Kitikin aina nuoli (tai "pesi" :D ) mun lapasiani, vaikka sillä ei muuten taipumusta vaatteiden natusteluun ollutkaan.

  VastaaPoista
 3. Huh, melkoinen peto (vaikkakin ilmeisen kiltti, syytön ja viaton ilmeestä päätellen ;D)! Unna senkun vaan pesee ja "huovuttaa" sukkia ja lapasia, mutta langan juoksuja tai reikiä se ei ole ikinä onnistunut tekemään...

  VastaaPoista
 4. Oi, Unna onkin kiltti kisu ♥ Ei meidän Kitikään ikinä muuta tehnyt kuin pesi ja hoivasi mun lapaseni, mutta Hanin täytyy heti saada teurastaa :P Hanin kaikilta pörröleluiltakin puuttuu karvat, kun se niitä nyhtää.

  VastaaPoista