21.3.2011

Hanin hirvittävä vahinko

Hanille kävi pahimman luokan vahinko. Tämä nimittäin eräänä päivänä tuossa epähuomiossa asetteli itsensä patteripetiin, jonka kissat olivat jo aiemmin yksimielisesti tuominneet turhaksi ostokseksi.

Tähän asti patteripeti on nimittäin kelvannut ainoastaan Töppösen silmienhieromapaikaksi silloin, kun hän ilmoittaa haluavansa päästä parvekkeelle ja niitä silmiään täytyy puskea jokaiseen mahdolliseen nurkkaan ja kulmaan. Okei, on noi kissat tuon patteripedin päällä ennenkin nukkuneet. Nimittäin silloin, kun se on ensin pudotettu lattialle :P Patteripedin alkuperäinen tarkoitus tosin kissojen mielestä oli toimia portaana pyykkitelineen päälle kiivettäessä.

Kuvatodiste!Toisella kerralla mies kellisti Hanin tuohon petiin selälleen köllöttämään ja suloisesti tuo siihen jäi silloinkin :D^ Rento ja retee B)

Nyt patteripedin päällä on hyvä seistä katselemassa ikkunasta ulos, joten olen varovaisen toiveikas patteripedin tulevaisuuden suhteen.

6 kommenttia:

 1. Meillä ollaan patteripedistä viiden kissan voimin suurin piirtein samaa mieltä. Harvoin käy yksiin ihmisen ja kissan aatokset :)

  VastaaPoista
 2. Meillä taas kissa nukkuu päivät ja yöt patteripedillä! :D Jos kissaa ei näy, sen mitä todennäköisemmin löytää tuolta pediltä.

  VastaaPoista
 3. Tuo jälkimmäinen kuva <3<3 SIINÄ jos missä on ilmettä kerrakseen, ei parane kuvaajan valitella kissan totisuutta ;D

  VastaaPoista
 4. Kissoilla menee pitkään uusien juttujen hyväksymiseen. :D

  VastaaPoista
 5. Naukulan Mamma: Se on sitä kissan elämää B)

  Millan: Kissoilla kyllä tuntuu olevan sisäänrakennettuna ominaisuutena tehdä aina toivotun vastaisesti ja sitten myös pitää päänsä :D

  Milla: Oh-hoh, uskoiskohan tuota! :O Mä olinkin jo alkanut miettimään, että käyttääkö tuollaista todella ainutkaan kissa :D

  ella: No tuommoinen totinen ilme toikin on! :D Mutta ehkä mä olin vaan liian tottunut meidän Kitiin, joka aina väänteli naamaansa ties mille rullalle niin ei tavisilmeet enää kelpaa xD

  Sirpa ja Kollo: Näin on huomattu :D Usein pidempään kuin mitä ihmisten kärsivällisyys kestäisi xD

  VastaaPoista