7.3.2011

TunnustusTöppö ja Pömppä saivat tämän tunnustuksen Tashalta, iso kiitos sinne! ♥

Tarkoituksena vastata viiteen kysymykseen ja laittaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille, mutta mä en nyt jaksa miettiä, ketkä kaikki tämän ovat jo saaneet. Vastaan kysymyksiin silti :)

1. Milloin aloitit blogisi?
- Tämä blogi on aloitettu elokuussa 2010, mutta kissablogin aloittaminen oli kyllä ollut mielessä jo pitkään ennen sitä :)

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
- Kissoista. Pääasiassa niin edesmenneiden kuin nykyistenkin kissojeni puuhista kuin satunnaisista kissavieraistakin :)

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen muihin blogeihin verrattuna?
- Aivan erityiset kissani ♥ Muuten tämä ei taida juuri muista kissablogeista erota, mitä nyt välillä huomaan jaarittelevani pidempään kuin olisi tarpeenkaan.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Tarve purkaa kissajuttuja jonnekin :D Kissablogin piti alkujaan auttaa mua opettelemaan kirjoittamista vähän napakammassa tarinamuodossa, mutta tällaiseksi ajankohtaiseksi höpinäblogiksi tääkin nyt sitten on jäänyt :D

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- Nimi vois olla vähemmän hölmö :P Toki toi on suora jatkumo Mau!kkaasta ruokablogista, mutta yksittäisenä bloginnimenä en tykkää yhtään. Mutta olkoon nyt, kun en halua blogiani kokonaan meidän kissojenkaan mukaan nimetä, kun täällä puhutaan kuitenkin niin paljon muistakin kissoista kuin Töpöstä ja Pömpästä. Niin ja päivittää vois koittaa vähän säännöllisemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti