25.1.2011

Synttärikakkua

Taas mä olen muka jossain ollut! Puolustaudun sillä, että täällä ei edelleenkään tapahdu mitään kiinnostavaa :P Kaikki vaan nukkuu, syö ja on kavereita keskenään. Tähän ehkä saadaan vielä viikonloppuna muutosta, kun kissavieras-Milli tekee paluun! ;D Ja ens viikolla mun ihanat hoitokissani taas jo lähtevätkin kotiinsa :( Mä olen jo ihan tottunut siihen, että nämä neljä ovat laumana täällä.

Tässä kuitenkin muutaman päivän viiveellä viimeinkin kuvia Hanin synttäreistä! :)

Ensinnäkin kunnon synttäreillä täytyy olla kakkua! Hanin synttäreitä juhlittiin ihan näin yksinkertaisella pikkukakulla - Pirkka vuoka, katkarapuja ja 1v.-kynttilänä herkkutikku.Yhdet tasan tiesivät odottaa herkkuja, kun olivat heti keittiössä kärkkymässä mun valmistellessani kakkua :DHyvin maittoi katkaravutkin, mutta Hani ahneena pikkukissana tottakai heti haukkas kynttilän :DSynttärivieraille tarjoiltiin vaan katkarapuja.Toista vieraista vaan "melkein kiinnosti" :PKeikistelyä - hiiriväijyä - kieriskelyä. Ei sulle ilmeisesti katkaravut kelpais?

Ja lahjojakin kuuluu syntymäpäivään tottakai! Neiti punkeroinen sai synttärilahjaksi aktivointipallon :D Tuonne siis laitetaan raksuja sisälle ja kissa saa niitä lelua pyörittelemällä ulos sieltä.Luulen, että tuo muutenkin ruoalla motivoituva pikkukissa tuota tulee vielä käyttämään. Vielä ei tosin uutta lelua olla testattu, kun näillä on avoin raksubaari nyt muutenkin. Mutta kunhan kissavieraat taas lähtee niin eiköhän ala taas ne raksutkin kiinnostaa, kun ne otetaan tarjolta muuten pois B)

Koska Pömppä-neiti jäi varsinaisena syntymäpäivänään ilman lahjaa, sai kissat lepyttelylahjana mehupillin. Siitä ei nyt vaan ole kuvaa, kun se kuskattiin heti piiloon :D Ihan kissojen lempilelu! Noi pillit vaan yleensä pureskellaan siihen malliin, että meillä ei niillä juuri ilman valvontaa leikitä.

Kaikki parhaat herkut syödään tottakai ensimmäiseksi! Sitten illalla voi palata katsomaan, jos olis vielä jäänyt jotain syötäväksi kelpaavaa ;D----

Loppuun vielä pari kuvaa, millaisia kakkuja olen tehnyt aiempina vuosina muille kissoille :) Vähän tylsä ilman kissoja, mutta tää on nyt tämmöinen kakkukooste:

Kitin 2v.-kakku. Pirkka vuoka, kynttilöinä herkkutikut, "nompparelleina" minikokoisia raksuja sekä lisäksi muita herkkunappeja ja katkarapuja.Minttu-Pojan 3v.-kakut. Tylsästi jokaiselle oma vuokaruoka ja herkkutikkukynttilät.Töppönen 1v.! Jokaiselle oma kakku :) Jälleen Pirkka vuoka, pikkuraksuja, jotain herkkuraksuja ja sekä tuoreita että kuivattuja katkarapuja.Kiti Reijo 3v. - Pirkka vuoka, herkkutikkukynttilät, kanasnackseja ja kakun päällä koristeina kinkkukiehkuroita (eli tavallista saunapalvi-leikkelettä suikaleina).

3 kommenttia:

 1. Onnittelut synttärisankarille! :) Kissamaiset herkut!

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet onnittelut! Taas ovat jääneet Naukulan likat jostain paitsi. Eipä ole tuollaisia hienoja kakkuja tullut....Koskaan. Nyyh.

  VastaaPoista
 3. Sirpa ja Kollo: Hani kiittää! :) Herkut on tosiaan kissamaiset ja kissamaiseen tapaan se on yleensä lähinnä ainoastaan noi kynttilät, joita kakussa arvostetaan :D

  Naukulan Mamma: Hani kiittää! :) Voi kissa-raasuja!! Heti ens synttäreillä kakkua tytöille! ;) Vaikka en mä usko, että kovin onnettomia voisivat olla kissat, joilla on säännöllisesti katkarapupäivä :D

  VastaaPoista