15.1.2011

Kaverikuvia ja vertailua

Yritin ottaa Töppösestä ja Ramseksesta kaverikuvaa, kun ne niin söpösti köllötteli sängyllä vierekkäin. Mutta linssilude Ramses iski ja Töppönen jäi taustalle pitkät päällä :PIllalla sain sitten vähän paremman kaverikuvan! Kuvasta ei näy miten söpösti Ramseksen tassu on Töppösen hartioilla! (Oikeastihan Ramses tuossa yritti painittaa Töppöstä ja jäi tuohon möksöttämään, kun Töppö ei sille lämmennyt :D )Ja uskotte varmaan, että Töppö oli kovin mielissään tuosta yhdestä pikkukissasta, kun se roikkui koko ajan Töppösen hännässäkin kiinni, kun Töpsy olis halunnut nukkua :DJa sitten nää yhdet kaverukset ♥ Hanin jalka rennosti Töppösen niskassa :DMusta on ihanaa, että ne on pysyneet kavereina siitäkin huolimatta, että Ramses on kovasti koko ajan kaveeramassa näitä molempia. Tosin nää neljä on aika täydellinen lauma muutenkin :) Tätä kirjoittaessanikin tuossa jo juoksi kaikki neljä kissaa hännät pystyssä perätysten kuka milloinkin ketäkin jahdaten :D (Kreetta tosin jättäytyi jossain vaiheessa reitin varrelle tarkkailemaan ohi juoksevaa porukkaa.)

Kissavieraat tosiaan ovat yöt olleet meidän kanssa makuuhuoneessa niin silloin tuo pahvilaatikko on antanut lohtua näille kahdelle tylsistyneelle kissalle. Onnistuu se nukkuminen noin kerroksissakin :DJa kelpaa toi laatikko ainakin Ramseksellekin.Ja sitten nää kaks kissaa! Kaikilla on aina vaikeuksia erottaa Kreetta ja Töppönen toisistaan ellei niiden kasvoja näe :DKyllähän ne nyt rinnakkain on helppo erottaa :) Ensinnäkin Kreetta on hieman tummempi kuin Töppönen, mutta myös ruumiinrakenne on aivan erilainen. Töppönen on hieman pienempi ja tuommoinen pehmoisen pullea kissa (ei niinkään lihavuutta vaan pehmeän turkin vaikutelmaa), kun taas Kreetta on ryhdissä kulkiessaan selvästi Töppöstä korkeampi ja siitä saa muutenkin heti voimakkaan ja jäntevän vaikutelman. Ja tietenkin Kreetan ihanat korvatupsut! Kauniita kissoja molemmat! :)(^ Tilanne lavastettu - nostin itse Kreetan tuohon pöydälle Töppösen viereen ;D Ja pitkät päällä molemmilla, mutta tuo oli ainoa kuva, jossa molempien kasvot näkyy :P Ja muutenkin tuosta näkyy noi mainitut erot hyvin.)

Maine Coon, naaras, 2v. - kotikissa, uros, 3v.

Töppönen, minun pieni punkerokissa ♥

5 kommenttia:

 1. Töppösellä on niin kauniit pyöreät maatiaisen kasvotkin <3 Coonin kuonolaiset eivät herätä aivan samanlaista "Awwww *puspuspus*" -reaktiota, vaikka toki näyttäviä ovatkin.

  Ramseksen "häirintäkuvat" hekotuttivat, Töppös-parka :D

  VastaaPoista
 2. No nyt alko pelittaa kun hukkas ensin mun kirjotukset. :P

  Mutta siis ihana toi homostelukuva Ramseksesta ja Topposesta! xD <3 Ja toi teidan lapsien kerrossankykuva! :D Ja Kreetta ja Topponen on kylla niin samannakoset. :O

  VastaaPoista
 3. ella: Joo, toi Kreetta on ihan mielettömän kaunis kissa ja sen liikkeitäkin jää ihan lumoutuneena katselemaan, kun sillä on niin vahvat nuo piirteet ♥ Mutta Töppösestä taas tulee aina semmoinen olo, että tekee mieli kaapata se syliin ja halia ja pussata se ihan ruttuun :D

  Ja Ramses on ollut tuommoinen riesa jo pennusta asti! :D Joten Töppönen on tottunut ja onhan Töppö tietenkin muutenkin hirmuisen kiltti kissa :)

  Mari: Nyt viikon jälkeen mä alan viimeinkin vähitellen erottamaan noi kaks toisistaan takaakin päin! :D Mutta vieläkin jos kaukaa katsoo niin kissan täytyy vähintään liikkua vähän, jotta pystyy varmaksi sanomaan kummasta on kyse.

  VastaaPoista