21.1.2011

Hani Kiisseli Pömppäkarva 1v.

Voi mun pieni punkerovauva on ihan iso kissa jo! :( Kirjaimellisesti. Sterilisaation jälkeen ja kissavieraiden myötä Hani on lihonut ihan hirvittävästi. Hups. Laihiksen paikka taas, kunhan kissavieraat lähtee. Samanlainen riepu toi kuitenkin on edelleen, ihana sylikissa, joka lötköttää sylissä aivan velttona. Mä en vaan pentele kohta jaksa enää kannatella sitä!

Tänään vietetään Pömppä-neidin synttäreitä siis, mutta niistä joskus myöhemmin lisää :) Tähän vielä muutama kuva Hanista näiltä viime päiviltä.

Kissavieraiden kissanpeti on siirtynyt Hanin omistukseen Ramseksen ankarasta puolustuksesta huolimatta. Totesinkin jo, että Hanillekin täytyy ehkä ostaa samanlainen :)Hani Kiisselin rankka elämä.

Tuon rötväämisen meillä hallitsee molemmat kissat :DJa pakko just siinä nukkua! Mä pelkään, että mä vielä jonain yönä unissani potkin tuon kissaparan ihan ruttuun :P10 kommenttia:

 1. Hanille synttärionnittelut! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea yksivuotiaalle! Ihana rötkäle ♥ , just samanlainen kuin miun Essikin oli.

  Niin joo, ja mie oon ihan useamman kerran vahingossa potkaissut kissan sängystä, hups! Jalkopäässä nukkuminen on vaarallista. :D

  VastaaPoista
 3. Paljon onneeaa vaaan!

  Mutta hei, sinun kissattaresi lötköttää siis sängyn REUNALLA! Harmaan Sini on aina keskellä sänkyä, minun jalkani/peffani sen sijaan ovat putoamaisillaan reunalta. Neiti on kouluttanut minut niin etten juurikaan liikuta jalkojani ettei hänen ylhäisyytensä häiriintyisi. Näinhän toimii kunnon palvova palvelija.

  Sinin mamma

  VastaaPoista
 4. Onnea Hanille!

  "Kissavieraiden kissanpeti on siirtynyt Hanin omistukseen Ramseksen ankarasta puolustuksesta huolimatta. Totesinkin jo, että Hanillekin täytyy ehkä ostaa samanlainen :)"
  Lyödäänkö vetoa, että jos se on oma, niin se ei ole yhtään niin kiva. ;)

  VastaaPoista
 5. Sirpa ja Kollo : Hani kiittää onnitteluista! :)

  Jolindha: Rötkäle kiittää! :D Mä en vielä ole kai kissaa sängystä potkittua saanut, mutta tuo Hanin ruttaaminen sängynpäätyä vasten mua vähän hirvittää :O

  Sinin mamma: Hani kiittää! :) Kyllä meilläkin keskellä sänkyä nukutaan, mutta yöksi tosiaan osaavat asettua tuonne jalkoihin. Hyvin mäkin olen oppinut öisin jalkani paikoillaan pitämään :D Varsin sopuisasti me sänkyyn kaikki mahdutaan, kunhan vaan ei tuo yks pikkukissa aivan sängynpäätyyn runttaantuis :)

  Nox: Hani kiittää! :) Ja sä olet varmasti täysin oikeassa! xD Ei olis eka kerta, kun ihmiset hankkii jotain "taatusti mieluista" ja kissat siitä vähät välittää :P

  VastaaPoista
 6. Onnea yksivuotiaalle söpöläiselle!

  Ei lihavuutta ainakaan kuvissa näy, vieläkö kylkiluut tuntuu kuitenkin? Tuuttikin on painavoitunut sitten steriloinnin, mutta reppana olikin leikattaessa vasta puolivuotias rääpäle.

  VastaaPoista
 7. Söpöläinen kiittää! :)

  Kyllä mun mielestäni kuvistakin vähän tuo lihominen näkyy, Hanin posket ainakin on pyöristyneet :) Kylkiluut ja selkäranka tuntuu tunnusteltaessa, mutta eivät enää tunnu käteen normaalisti silitettäessä. Ei toi vielä liian lihava kai ole, mutta kohta saadaan olla tarkkana. Ja nythän se tosiaan on tän kaks viikkoa syönyt neljän kissan edestä :P Lähinnä syliin nostaessa huomaa, että kissa on paljon painavampi kuin ennen.

  VastaaPoista
 8. Hyvää syntymäpäivää Pömppis! :) Adela ja Heron lähettävät kovasti kehräyksiä ja halauksia.

  VastaaPoista
 9. Pömppis kiittää! :) Puskupyöhnäykset Adelalle ja Heronille!

  VastaaPoista
 10. replica bags karachi Home Page i7s70i7f56 replica bags high quality replica bags YOURURL.com q2p60b3g72 replica bags china Recommended Site t9y65v2j51 replica bags china replica bags ru

  VastaaPoista