2.8.2011

Millin koston paluu

Alkaa Milli olla jo niin vakituinen vieras, että kohta loppuu jatko-osien nimet kesken :D Tällä kertaa ei kovin yksityiskohtaista päivitystä, vaikka Milli kyläilikin torstaista sunnuntaihin ja viikonlopun kera ihmisensä. Mutta nätistä kisusta muutamia kuvia ♥

Torstaina heti Milli kohtasi vertaisensa, nimittäin moottorisahan :D Milli kyllä voitti tämän erän 1-0 tyyneydellään. Neidin saapuessa oltiin miehen kanssa vähän pihahommissa ja Milli ei juuri jaksanut välittää, vaikka mies sahasi puita ihan muutaman metrin päässä. Itse maalailin kissatarhaa (tästä toivottavasti kuulemme pian lisää!) ja Milli hengaili mukana flexi lähipuuhun kiinnitettynä.

Milli tarkastaa reviirinsä.

Nomnom tassua.

Sisälle päästyä hirvittävä pettymys, kun ei oltukaan valmiiksi katettu ruokia ovelle neitiä varten!Rankkaa meillä hoidossa oleminen ainakin näyttää aina olevan :DMun kuvakulmani oli suunnilleen tämä:

Milli taitaa olla sen verran usein jo käynyt, että se alkaa selvästi rentoutua :) Jo edellinen vierailu meni varsin rauhaisasti kissojenkin kesken ja tällä kertaa neiti kiehnäili jo huomiota ihmisiltäkin ja viihtyi paljon sylissä.Miehen tankkilaukku tuntuu olevan kissojen suosiossa, myös Millin siis.

Joku Milliä huiskalla leikittikin :DTöppöstäkin leikitettiin. Reilulla kissalla vaan oli vähän omanlaisensa näkemys siitä, onko ihan ok hieroa kakkapyllyään toisten tyynyihin ;D

Yövieraiden lähdettyä jäi vieraspedit vielä petaamatta ja kissatkos siitä heti ottaa ilon irti. On se nukkuminenkin rankkaa ♥ Ellei mulla olis kissoja jo niin näistä väsykisuista viimeistään kissakuumeen saisin. Oih ♥6 kommenttia:

 1. Noista kuvista ja kissoista tosiaan saisi kissakuumeen, ellei jo olisi kissoja (ja kissakuumetta)! <3

  VastaaPoista
 2. Näihin pörrökatteihin sitä ei sitten ikinä kyllästy. Mahtavan ilmeikkäitä kuvia :)

  Jatko-osien nimet ovat silkkaa huippuuttaa :D Millin koston paluu 2?

  VastaaPoista
 3. Jenni: Pakko myöntää, että tehokkaasti noi omatkin kissat munkin kissakuumettani lietsoo :D

  ella: Millin koston paluu 307 kohta menossa :D Luovuus kyllä jo koetuksella xP

  ed: Niin on! ^_^

  VastaaPoista
 4. hihih (; Tosi hauskoja kuvia + tekstejä.
  Kuten Jenni kirjoittikin, olen saanut kissakuumeen..! ;D
  Itsellänikin on eläinblogi(:

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) Kissakuume on kyllä herkkä tarttumaan :D

  VastaaPoista