10.8.2011

Kissa osana sisustusta

Meidän kissat ei kyllä todellakaan ole ns. koristekissoja, jotka vaan nukkuvat ja hiljaa liikkuvat asunnossa luomassa kotoisaa tunnelmaa :D Meidän kissat on riesakissoja, mutta kyllä niillä on osansa sisustukseenkin antaa.

Mm. tämmöinen kaunis takanreunuspatsas löytyy.Ja leijonakirjatuki! :DSekä lehmätalja. Kuten todettua niin Hani hyvää tahtia kirii talja-Mintun jäljillä ;DTaljan syvin olemus ei vaan aivan ole Hanille vielä avautunut. Leppoisan "taljailun" sijaan on neidillä vähän turhan vilkkaat tassut tehtäväänsä ja mäkin tässä sain jo sormilleni :PTöppönen sen sijaan sopii tyynykasan jatkoksi oikein näppärästi.Yritin ottaa pojasta somaa kielikuvaa, mutta vähän haastavaahan se oli, kun yhdellä on vaan suu täynnä karvaa koko ajan :D8 kommenttia:

 1. Sisustus sopii kissoihin ja kissat sisustukseen. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana sohvatyyny ja leijonakirjatuki-talja-patsas -monitoimikissa!

  VastaaPoista
 3. Ihan parhaita kuvia! Hyvin sopii sisustukseen, sun täytää kirjoittaa myös siitä kuinka kissat ovat sisustaneet. ;)

  VastaaPoista
 4. Sirpa ja Kollo: Kissat sopii kaikkeen sisustukseen ♥

  Saila: Tää kissojen monikäyttöisyys alkaa vasta paljastua mulle :D

  -K-: Meidän kissat on liian kilttejä, ei ne sisusta ;D Tai no, kieltämättä joidenkin tavaroiden sijoittelusta meillä ollaan usein eri mieltä... hmm, täytyy palata asiaan B)

  VastaaPoista
 5. Mitä erinomaisimpia sisustuseläimiä! Töppönen on etenkin upean muhkea sisustustyynynä ja Hani oikein ylväs kirjatuki :D Riesakissat ovat mukavampia kuin mauttoman hiljaiset koristekissat. Meillä on harmikseni vain ajoittainen sisustustyynykissa sängyllä tai viimastopperipötkylä parvekkeen oven edessä.

  VastaaPoista
 6. Haha, viimastopperipötkylä on varmasti tarpeellinen joka kotiin! :D Mun täytyy kyllä myöntää, että mua jopa harmittaa näiden nykyisten kissojen kiltteys. Ei nää kiipeile tai mitään yhtään niinkuin kissan vois olettaa tekevän :/

  Vaikka en mä valita. Mun ensimmäinen kissani oli just kaikkein perinteisin koristekissa, joka ei ikinä yrittänyt edes pöydälle ja ensimmäisen "miu"-äänensäkin kuulin päästävän kissan ollessa 16-vuotias xP

  VastaaPoista
 7. Hehee, niin totta. Kissat on kyllä välillä melkoisia sisustuselementtejä ;-D

  VastaaPoista