9.8.2011

Kissatarhan testiryhmä


Kissatarhan alustavat testaukset suoritettu ja tarhan soveltuvuus kissabisneksiin varmistettu :D Testiryhmä antoi hyväksyvän arvosanan.

Iloinen ystävämme Milli oli meillä taas päivähoidossa ja pääsi samalla mukaan testiryhmään :D Itseasiassa Milli suorittikin vaativammat kokeet ja huomautti varsin äänekkäästi tarhan puutteista. Miinusta tarha sai sisustuksen puutteesta sekä kiipeilykiellosta. Kiipeilykielto tosin koski ainoastaan Milliä ja sekin poistunee, kunhan ihmisorjat saa tarhan vielä ylhäältä suljettua.

Tarhan omistajat sen sijaan käyttäytyivät varsin siivosti eivätkä edes yrittäneet kiipeillä ja riekkua tarhassaan. Kiinnostus uutta paikkaa kohtaan oli kuitenkin melkoinen ja vain juuri ja juuri vältyttiin nenien nyrjähtämiseltä, kun piti niin kovin ilmaa haistella :D


Vähän harmillista, että tarha valmistui vasta näin myöhään (taustalla näkyvä rojun määrä antanee viitteitä siitä miksi :P ), sillä sen lisäksi, että kissat oletetusti näyttävät viihtyvän tarhassa niin kissat tulevat siellä myös paremmin toimeen keskenään. Tai eihän meillä sen suhteen juuri ongelmia ole ollutkaan, mutta lähinnä Hanilla ja Millillä on oma historiansa.

Töppöselle Milli sen sijaan ei muistanut taaskaan edes äkistä yhtään :D Hitaasti on Milli-neitikin Töppösen "kaikkien kaveri"-väsytystaistelussa joutunut antamaan periksi.

Ja ulkona tosiaan oli niin jännää, että ainoastaan ihan alkuun piti vähän ilmaista itseään :D Milli korvat luimussa taas huutaa, kun hämmentynyt Pömppis on häntä ihan pörhöllään ♥Taisi vaan olla liian jännää niin ei yksinkertaisesti ehtinyt kukaan juuri kissakavereista välittää.Ja tämä riesalapsi! Ainuttakaan kiipeämiskuvaa en saanut, mutta just tämän takia kissat sai porttikiellon tarhaan valvomatta :P

Ja heti katselemassa reittiä vielä ylemmäs!Vaikka osas neiti nätistikin olla.4 kommenttia:

 1. Mahtava tarha! Kyllä kissajoukkuetta hemmotellaan :) Hanin "huutomerkkihäntä" on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Mähän olen itse vähintään yhtä innoissani tarhasta kuin kissatkin :D Tai no, kissat ei oikein tunnu tarhaa arvostavan totuttuaan kesän valjaissa ulkoilemaan :P

  VastaaPoista
 3. hehe Milli tosiaan testaa kyl hyvin jos kiipeily liittyy asiaan millään lailla :D hauska oli nyt jo katsoo noita kuvia. Töppönen ja Hani liian helppoja ;)

  -Sara

  VastaaPoista
 4. Nyt pitäis olla tarhan jo millinkestäväkin! ;D

  VastaaPoista