26.7.2011

Hanin harrastukset

Hani on kissa, joten sillä on vähän omanlaisiaan harrastuksia. Yksi Hanin lempiharrastuksista on tuhoaminen. Tätä onneksi harrastetaan varsin pienessä mittakaavassa :D Tapetit meillä saa kyytiä ja sängyn suojapahvit, sekä tietysti postit ja pahvilaatikot. Satunnaisesti vähän muukin.

Tätä silppuamisharrastusta olen livenä jo esitellyt muutamalle ihmiselle, joten kuulostaa ihan blogipäivityksen paikalta taas.

Yksinkertaisinta on harrastustarpeiksi säästää aina pikamättöä haettaessa saadut pahviset mukitelineet. Ne on ihan Hanin lempparia ♥ Tällä kertaa Hani kyllä kävi ihan itse virikkeensä hyllystä varastamassa, mutta näin:





















"Hups."



Hani ja Tuhon Jäljet, osa 1.



Neiti Pömppäkarva vei aarteensa mukanaan. Tässä kaikki mitä mukitelineestä jäi jäljelle, enemmän tuo on kuin yleensä. Vaikka ei tuokaan kauaa ehjänä säilynyt.



Ja lopuksi iski väsy ♥

5 kommenttia:

  1. Hani tekee perusteellista työtä! :)

    Kollo on saman tyyppinen silppuri. :D Sillä on iso pahvilaatikko, jota työstää kynsin ja hampain. Puhdistuvat mahdollisesti hampaat samalla. Postitkin kelpaisivat kissalle silputtaviksi - onneksi ulko-ovella on väliovi. :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että on harrastuksia! Pyspähän pois pahanteosta ;D

    VastaaPoista
  3. Siis pysyypähän (tiedä minne nuo kirjaimet tuosta alkuperäisestä katosivat)

    VastaaPoista
  4. Neiti Pömppäkarvahan on erinomaisen itseohjautuva ja omatoiminen! :)

    VastaaPoista
  5. Sirpa ja Kollo: Voi Kollo! Hanillakin oli iso pahvilaatikko silputtavanaan, mutta yllättäen se ei kestänyt Hanin rajuja otteita loputtomiin xD Postit meillä tulee laatikkoon, mutta silti Hani pääsee niihin aina käpäliksi, kun mies ne pöydälle jättää :P

    Naukulan Mamma: Joo, mieluummin silputkoon luvallisia juttuja ja purkakoon ylimääräistä energiaansa noin :D

    ella: Joo, varsin totta :D Kissat tuntuu yleisesti olevan melko taitavia keksimään itse virikkeitä itselleen :D

    VastaaPoista