11.7.2011

Kaikkien aikojen lempikuvani

Varmasti jokaiselle tulee mieleen kuvia omasta lapsuudestaan, ensimmäisestä lemmikistään, menetetyistä läheisistä, jostakin tärkeästä päivästä... Mutta ehdotonta lempikuvaa on yllättävän vaikea valita!

Mulle mun kaikkien aikojen rakkain kuvani on kuitenkin ilmiselvä. Koska anonyymiys ei ikinä ole kuulunut mun nettikäyttäytymiseeni niin on suorastaan vääryys, ettei tätä kuvaa ole vielä blogissa julkaistu!

Vielä en toiseen kitiseen netissä ole törmännyt ja parhaani mukaan pyrin netissäkin esiintymään omana itsenäni. Mä olen kaikin tavoin muutenkin tunnistettavissa ja musta todennäköisesti löytää kuvia ihan vaan googlettamalla, joten ehkäpä ketään ei haittaa munkaan naamaani nähdä.

Kaikkien aikojen suosikkikuvani on tämä poseerauskuva edesmenneen Minttu-Poikamme kanssa vuodelta 2008 ♥

Tähän kuvaan tiivistyy koko Minttu-Pojan ihastuttava olemus. Tuommoinen ystävällinen punkerokissa, joka kamerallekin poseeraa.Samasta kuvaussessiosta on tuotoksena toinenkin kuva, jossa yritettiin yhteiskuvaa Kiti Reijon kanssa :P Ei aivan yhtä rauhaisa kuva kuin edellinen :D Toisaalta hyvin Kitiä tämäkin.

3 kommenttia:

 1. :-D Mainiot kuvat, joista hyvin erottuu kissojen erilainen suhtautuminen poseeraukseen! Minttu-Poika todellakin poseeraa kuin kokenut julkkis!!

  VastaaPoista
 2. Luonne-erot tulevat tosiaan upeasti esiin! Kiti Reijon ulos kuvasta itseään etutassun voimalla punkeava olemus on niin toista kuin Minttu-Pojan elvistely :)

  VastaaPoista
 3. Saila: Minttu-Poika tosiaan viihtyi ihan kaikkien sylissä niin oli noin rauhallisesta kissasta helppo poseerauskuvatkin ottaa :D Melkein voisin väittää pojan hymyilevän kameralle.

  ella: No todella :D Kitin kuvasta ehkä parhaiten kertoo ihmisten kiinni painetut silmät ja poispäin käännetyt kasvot xD

  VastaaPoista