15.9.2011

Töppö puistoilee

Onko tosiaan niin, että olen unohtanut laittaa blogiin kuvat Töppösen puistoilureissulta? :O Mä aina muistan kaikille kehua miten hienosti Töppönen nykyään kulkeekaan valjaissa, joten kuvatodisteet lienee paikallaan!

Kunnon vanhemmat tietysti vievät aina välillä lapsensa leikkipuistoon ;) Pömppis on sen verran arempi, että sen kanssa ollaan pyöritty lähinnä tässä omissa nurkissa. Mutta Töppönen reippaana poikana on kulkenut meidän mukana joskus "ison tien" reunaa (jalkakäytävällä tosin) vähän kauemmaksikin :) Muutaman kerran olen ilta-aikaan poikaa vienyt tuohon läheiseen puistoon, kun ollaan tehty tienylitysharjoituksia.

Nyt alkaa valjastelukelit olla jo vähissä, kun ihmiset ovat meillä pahimpia vilukissoja. Ja tietysti myös kissatarhassa on yhä oma viehätyksensä niin valjaslenkille ei enää huudetakaan. Mutta tässä kuvia heinäkuulta meidän ekalta pidemmältä lenkiltä :)

Häntä pystyssä reippaana lähdössä ♥Vähän piti äkeenä naapureille matkalla huudella :DNiin reippaana mennään, kun on tuttu reitti ^_^Vauhti vaan aina pysähtyy siinä vaiheessa, kun päästään ojan reunaan ja löytyy jotain jännää xDJa isi kun jaksaa kömpiä hankalammistakin paikoista niin Töppö käyttää sitä katalasti hyväkseen.Kun ojasta päästiin niin matka katkes taas tienreunaan :PMutta päästiin me lopulta tien yli jalkakäytävälle asti!Näin hienosti meidän poika ylittää tien! ^_^Minun ylpeyden aiheeni ♥No okei, mies lepsuilee tuon rinnalla kulkemisen kanssa ja Töppö tietää sen :PTässä menee jo oikein!!Töppö olis reippaana kulkenut vaan jalkakäytävää pitkin, kun kerran vauhtiin pääsi, mutta tajus se lopulta koukata puiston puolellekin :DNurmikolla olikin sitten sellainen meno, etten pysynyt enää kameran kanssa vauhdissa mukana :P

Hiekkakenttä veti vähän matalaksi. Avara paikka ja outo tunne tassuissa?Töppöstä harmitti, kun häntä ei päästetty hiekkalaatikolle lainkaan :(

Koira! -> Maastoväijy :DPaluumatkalla kotiojassa mies saikin sitten ulkoiluttaa taas pelkkää talutinta ;D

6 kommenttia:

 1. hei!
  oon kissaihmisenä niin tykästynyt tähän blogiin :) Meidän toinen kissa muistuttaa hieman teidän töppöstä,vaikka onkin naispuolinen ja väritykseltään erilainen.
  mukavaa luettavaa tämä!

  VastaaPoista
 2. Voi Töppö <3 Sinä leijonista mahtavin, nurmisavannien kiistaton valtias :D

  VastaaPoista
 3. Sirpa ja Kollo: On! :) Olen Töppösestä aivan hirvittävän ylpeä, kun se vielä kaupungissa oli todellinen arkajalka!

  Anonyymi: Heips! :) Kiitos kivasta palautteesta! ♥

  ella: Köyhän miehen kotileijona ♥ :D

  VastaaPoista
 4. Ihana katti! Vähän on samaanäköä kun minun Ruutissa ;-)

  VastaaPoista
 5. Töppö kiittää! Terkut Ruutille! :)

  VastaaPoista