25.5.2011

Pömppä-neidin pömppämasu

Siinä on kissa, joka tykkää masuaan esitellä :D Selällään pitää aina kelliä ja masurapsutukset ovat tervetulleita kaikilta. Niin ihana kissa.

Kaikki kissat meillä ovat antaneet vatsaansa koskea (paitsi se Misu), mutta Kiti aina väisti masupaijailuja ja vaati ihmisen rapsuttelemaan mieluummin muualta ja Töppönen taas haluaa, että sen masukarvoja revitään ja senkin osaa ainoastaan isi tehdä oikealla tavalla ;D Mutta Minttu rakasti masurapsuja ja nyt Hanikin näyttäisi olevan sillä tiellä ♥

Edellisessä postauksessani esittelin Minttu-Pojan ja Hanin yhdennäköisyyttä, joten heti noiden kuvien jälkeen kävinkin nappaamassa vielä Hanistakin masurapsukuvat :D Kuvat on nopeasti otettu ja ne nyt vaan nopeasti käyn blogiin heittämässä, mutta idea selvinnee oikein hyvin.3 kommenttia:

 1. Ihana Pömppä-neiti <3 Meillä sekä Tuutunen että tätikissat tykkäävät masurapsutuksista ja tarjoavat auliisti mahansa pörröteltäväksi.

  Olen vähän ylpeäkin siitä, että Lyyti ja Vappu antavat vieraidenkin silittää mahaansa, koska neideillä on selvästi kunnossa niin itseluottamus kuin ihmisluottamuskin. Tuutusen silkkivillat ovat vain rajatun piirin siliteltävissä.

  Ihmettynyt olen kuitenkin silloin, kun vieraat hihkuvat "kaikki kissat mitä oon silittäny on aina hyökänny kimppuun kun kosken mahaan!" ja silti silittävät kissojani mahasta. Onko yrityksenä ollut "mustamaalata" tämäkin kissa hyökkääjäksi vai eivätkö ihmiset todellakaan opi virheistään lainkaan?

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuota masua kannattaakin esitellä! Meillä(kään) maharapsuja ei saa antaa kuin valittu piiri (eli lähinnä minä).

  VastaaPoista
 3. ella: Kai se sitten on niin, että jotkut ei vaan opi millään :D Ja toisaalta mun ainakin on vaan ihan täysin mahdotonta kissojen masuja vastustaa, vaikka itsekin olen usein kynnestä saanut...

  Meidän kissojen masutarjoiluja ei kukaan ole ihmetellyt, mutta muuten noiden kiltteyttä usein kehutaan. Tuo meidän Hanikin on sellainen, että sen saa ihan vieras ihminenkin vaikka vääntää solmuun ja tää vaan retkottaa velttona ja hurisee xD Oi, olen ylpeä äiti ^^

  Naukulan Mamma: Ne parhaat rapsutuspaikat selkeästi säästetään ainoastaan erityisille ihmisille ♥ Meidän kissat sitten vaan tykkää ihan kaikista ihmisistä :D

  VastaaPoista