12.4.2011

Vielä pikaisempi päivitys

Just kun piti ottaa kuvakansiot käsittelyyn niin eikös iskenyt muhunkin vatsatauti, josta jo tuota miestä koko loppuviikko hoivailtiin. Sängyn keinuessa liikaa majoitin itseni eteisen lattialle, josta tuli siirto kuitenkin siinä vaiheessa, kun havaitsin sijoittaneeni itseni sopivasti suoraan keskelle kissojen rallireittiä :P Ajankohtaisuutensa vuoksi siis pikaisesti vaan kuva näistä tyypeistä, jotka puolestaan musta huoltakin pitivät :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos paljon! Vähitellen tässä olo jo alkaa paranemaan päin olemaan :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, toivottavasti on jo parempi olo! Noin hyvät hoitajatkin on ollu. xD Ne varmaan vaan ajatteli, että kiva kun on meillekin mukava peti laitettu. :D Sara ja Jannekin oli täällä just yötä patjoilla lattialle ja patjat jäi sitten vielä seuraavakskin yöks siihen, niin yllätin Ramseksen aamulla patjalta, pää tyynyllä ja jalat peiton alla nukkumassa. xDD

  VastaaPoista
 3. Joo kiitos, selvisin onneks parin päivän sairastelulla! Vaikka nyt heti perään iskikin silmätulehdus xD

  Oi Ramses! ♥ Se on niin just tuommoinen! Täälläkin se nukkui aina somasti pää tyynyllä :D Ja juu, ihan kiva mullakin oli tuossa lattialla nukkuessa, kun Töppö nukkui jalkojen päällä ja Pömppä kylkeä vasten - harvoin ne sängyssä noin lähelle änkeää!

  VastaaPoista