26.4.2011

Nöyryytyksiä, osa 1

Tää on taas sarjassamme "ihmisten hauskat jutut". Sinänsä otsikko on harhaanjohtava, sillä Hania taitaa olla mahdotonta nöyryyttää :D Tähänkin se suhtautui varsin rauhallisesti ja vähän katseli vaan, että "jaa, tämmöinen".

Lapsi sai siis mekon päälleen :DHani siis laittoi makoilemaan mun sängyllä olleen toppini päälle, joka mun oli tarkoitus pukea itse ja ihmisten mielestähän oli hirveän hyvä ajatus sitten pukea se paita Hanin päälle. Ja kun Hani ei välittänyt niin topin olkaimet kissan niskan taakse kiinni ja kamera esiin.Vähän sentään piti ihmetellä ja paitaa haistella.

Tää ilme sentään vähän edes huokuu tilanteen vaatimaa halveksuntaa ihmisiä kohtaan :DPömppä on ihana ♥ Jos mulla olis nukenvaatteita niin Hani olis just sellainen kissa, jolle niitä vois pukea. Luonteeltaan Hani sopis täydellisesti lapsiperheeseen ja menee meillä ihan hukkaan - sanoo ihminen, joka juuri puki paidan kissalleen.

8 kommenttia:

 1. Voi ihana, mikä nukkesöpöliini <3 Väri imartelee Pömppä-neitiä :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tuo asu vaatisi ehkä myös jonkinlaisen hatun... Tyylikäs toki noinkin.

  VastaaPoista
 3. No johan on :) ! Aika hurmaavaa :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on teille kauneuspalkinto meidän blogissa :) Ei oltu varmoja ootteko jo sen saaneet.

  VastaaPoista
 5. Hani on kyllä ihana ^^ Kaverin kanssa jo suunniteltiin, että ostetaan Hanille jotain vauvanvaatteita ja puetaan niihin xD Voi miten soma hän olisikaan potkupuvussaan ♥ Ei vaan, mä luulen, että Haninkin ylpeydellä sentään menee raja jossain :D

  VastaaPoista