21.5.2012

Painilelun paluu

Heips vaan taas! :)

Viime aikoina olen taistellut molempien blogieni kommenttien kanssa, mikä on hieman vähentänyt blogin päivittelyintoakin. Tänne kissablogiin en saa tällä hetkellä lisättyä kommentteja lainkaan ja ruokabloginkin puolella joudun avaamaan kommentointikehyksen uuteen ikkunaan :( Toivottavasti kommentointi toimii ongelmitta teillä muilla!

Monenlaisia kuulumisia olisi kerrottavana, jos vaan joskus ehtisi blogielämääkin viettämään. Viime aikojen paras tapahtuma on varmaankin ainakin Töppösen mielestä uuden Kong Kickeroo -painilelun kotiutuminen :D Nyt sai Töppis tuommoisen miehekkään pinkin lelun edellisen rikki rakastetun Kickeroon tilalle.

Ilmeisesti kissanminttu tuoksui, kun lelu oli pitänyt käydä jo ominpäin kaivamassa eläinkaupan kassista halittavaksi ja pussailtavaksi :DUusi lelu on vähintään yhtä mieluinen kuin edeltäjänsäkin.Töppönen suhtautui leluunsa jälleen niin omistavasti, että mulle jopa sähistiin, kun yritin ottaa lelua hetkeksi pois irrottaakseni sen pakkauksestaan :DHanilla ei siis ollut toivoakaan päästä ensimmäisenä iltana uutta lelua kokeilemaan, mutta eipä tuo juuri haitannut, kun Pömpöösi oli muutenkin enemmän kiinnostunut kassiin jääneestä ruokavalikoimasta.

3 kommenttia:

 1. Hyvä, että molemmilla kissoilla on omat kiinnostuksen aiheet - toisella lelu ja toisella ruoka - niin ei tule kissoille riitaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on helppoa, kun Hani löytää itse omat virikkeensä :D Ja Töppönen on kyllä niin leppoisa kaveri, ettei noilla kahdella ikinä ole riitaa, kun lelunkin uutuudenviehätys laantui melko nopeasti ja siitäkin sopu löytyi :)

   Poista
 2. Meillä on muuten aivan samanlainen lelu, siis kissoilla ;)

  VastaaPoista