15.12.2011

Kaksi kissavierasta

Saatiinpa pitkästä aikaa taas vähän erilaisiakin kissavieraita eikä aina vaan tuttua kolmikkoa :D Ihastuttavat neidit Takku ja Mörkö järjestävät vipinää arkeemme tämän viikon. Ovat he käyneet meillä hoidossa jo kahdesti aiemminkin, mutta tämä on ensimmäinen kerta tällä asunnolla, joten uusi paikka on hieman laittanut pelottamaan.

Todisteena vieraiden saapumisesta kaksi vierasta kuljetusboksia - Töppö ja Pömppä tässä ystävällisesti havainnollistavat asiaa :DTöppöstä harmittaa niin kamalasti! :( Hän haluaisi kovasti leikkiä, mutta toiset vaan sähisevät hänelle ja ystävälliseen naamapusuun antavat vastaukseksi käpälää. Kissakaverin kaipuuta sitten lievitetään nukkumalla näiden bokseissa.

Etenkin Mörköön Töppönen on mieltynyt kovasti! Mörkö on ottanut omaksi paikakseen asuntomme parven, jonne jo rakennettiinkin Mörkölle oma yksiö. Töppönen vaan turhan innokkaasti tykkää käydä siellä vierailulla :P Aina välillä kuuluu parvelta sähinää ja murinaa, josta poikkeuksetta seuraa surkeaa mutinaa ja miukunaa, kun Töppönen ilmaisee harmistustaan.Onneksi Mörkö ei lannistu :) Kunhan Töppönen jättää hänet hetkeksi rauhaan niin Mörkökin lähtee hiiviskelemään portaita alas ja tekee aina tarkistuksen Töppösen liikkeistä ennen kuin alas asti uskaltautuu. Mörkö on jo liian hyvin saanut huomata sen, että karkuun juokseminen tarkoittaa Töppöselle juoksuleikkiä. Mutta vähän Mörköäkin sentään alhaalla näkee, yleensä tuossa ikkunalaudalla sängyn päädyssä. Siinä se saa olla rauhassa, kun siihen Töppönen ei yllä suoraan tekemään leikkihyökkäystään, joka Mörkön yleensä aina säikyttää :)

Toinen vieraamme, Takku, oli alkuun aivan yhtä arka ja sitäkin enimmäkseen näki milloin missäkin piileskelemässä.Toisin kuin Mörkö, Takku ei kuitenkaan reagoi ensimmäiseksi säntäämällä karkuun vaan antaa kyllä sähistä koko naaman leveydeltä :D No eihän Töppönen mitään sähinästä ymmärrä, mutta sähisevä kissa nyt vaan ei lopulta ole kovin mielenkiintoinen.Niinpä Takku näyttää sopeutuneen yllättävän hyvin vieraaseen paikkaan ja toisiin kissoihin! Jäi kiinni itseteossa, kun yritti muka ovelana hiipiä kissatarhasta sisälle, oltuaan siellä molempien meidän kissojen kanssa :DVähän olen yllättynyt Takun ja Hanin sopuisista väleistä, sillä yleensä Haninkaan suhtautuminen vieraisiin kissoihin ei ole ollut kovin sopuisaa ja nytkin ensimmäisenä päivänä Hanikin kyllä antoi osuutensa sähinöistä.Toivoisin Mörkönkin vielä rohkaistuvan, vaikka se kyllä edelliselläkin hoitoreissullaan käyttäytyi aivan yhtä varautuneesti. Takku kuitenkin vähän lupailee, että hänestä voisi saada vielä vähän lisää blogimateriaaliakin ennen kuin hoitoviikko päättyy :D

12 kommenttia:

 1. Mahtava koko naaman levyinen sähinä :-D Voi Töppöstä, kun haluaisi olla kaikkien kaveri <3

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia ja kauniita kissoja! <3

  VastaaPoista
 3. Pähisevä Takku on melkoinen demoni! Toivottavasti elo siitä vielä lutviutuu :)

  VastaaPoista
 4. Saila: Joo, Töppö-raasu on kaikkien ystävä eikä yhtään ymmärrä, miksei kaikki muutkin halua olla hänen ystäviään :/

  Heidi: Kiitos! ^_^

  ella: Eikä edes vielä ole Takun äkäisin demoni-ilme tuo! ;D Ihan kivasti täällä ollaan sovussa elelty, vaikka Mörkö ei Töppösen seuraa arvostamaan ole oppinutkaan :)

  VastaaPoista
 5. Nämä kissat ovat ihania! No, kaikki kissat ovat ihania! (olen 100% kissaihminen) :D

  VastaaPoista
 6. Haha mikä sähinäilme! xD

  Oikein ihanaa joulua Reino Töppöselle ja Kiisseli Pömppikselle! Ja tietty kotiväelle myös :)

  VastaaPoista
 7. Kävin piiiitkästä aika täälä lueskelemassa. Ihania kissakavereita ootte saanu kyläilemään. :)

  VastaaPoista
 8. Piparipulla: Kissat on kyllä parhaita! ^_^

  Tasha: Sähinäilme on mun ehdoton suosikkini! :D

  Kiitos joulutoivotuksista ja oikein ihanaa vuotta 2012 teidän porukallenne! :)

  NicoleS: Nää kissavieraat olivat tosiaan aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 9. Ihania kissoja!!! Vooij!!! ;) IHANIA olen ihan kade..

  VastaaPoista
 10. Nää on kyllä aika ihania kisuja ^_^ Vaikka omat onkin aina suosikkeja :D

  VastaaPoista
 11. Ihania kissoja! Meillä on myös Takku-kissa joka on likimain identtinen tässä esiintyneen Takun kanssa :)

  VastaaPoista
 12. Oi, identtinen Takku-kissa ♥ Mäkin itseasiassa tunnen toisenkin Takun, joka on just tämän värinen, mutta piirteiltään ei lainkaan näin kauniin pehmeä :)

  VastaaPoista