4.10.2011

Eläinten viikko 4.-10.10

Tänään vietettiin Kansainvälistä Eläinten päivää ja tästä alkaa myös Eläinten viikko. Eläinten viikkoa on Suomessa vietetty vuodesta 1959 ja vuoden 2011 teemana on Pidä huolta pienistäkin.

Meillä vietetään tällä viikolla kasvisruokaviikkoa, jonka etenemistä voi seurata ruokablogin puolella. Ja kun nyt Eläinten viikon mainitsin ruokabloginkin puolella niin kai se täytyy täälläkin mainita, kun tämän blogin aihepiiriin enemmän sopii :D Halikaahan kaikki kissaystäviänne ja pitäkäähän huolta niistä pienimmistäkin! :)

Tässä vielä meidän perheen pienimmät, Morse ja Nyymi.Hiiriähän meillä on tällä hetkellä neljä tyttöä - Nyymi, Morse, Pulla ja Touhu. Nyymistä ja Morsesta taisin julkaista kuvia viimeksi kesäkuussa, jolloin pienet olivat vielä ihan pikkuruisia eikä heillä ollut vielä nimiäkään. Nämäkään kuvat eivät enää aivan tuoreita ole, mutta kyllä nuo jonkin verran ovat vauvakuvistaan kasvaneet :D

Nyymi on vähän tuommoinen vipattaja, kun Morse taas on enemmän "äitin tyttö" :D3 kommenttia:

 1. Ihanat pikkuiset ja hyvä teema tuo "pidä huolta pienimmistäkin" ❤
  Morsella (?) on suloinen valkoinen kuvio selässä, ihanat värit molemmilla. Kyllä täällä on pussailtu Ransu -synttäri+nimpparipoikaa ainakin briljoona kertaa tänään, ja tasapanon vuoksi myös Mustia. Pusut kaikille karvakuonoille sinnekin.

  VastaaPoista
 2. Oi, mitkä ampiaisvyötäröt hiirutytöillä :) Mainiota eläinten viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
 3. Saila: Hyvä, että Mustikin on pusunsa saanut! :)

  Morsella tosiaan on hauskat nuo valkoiset laikut :) Morsen valkoiseen otsatäplään ja vaaleanpunaiseen nenuun rakastuin heti. Nyymi taas pääsi laumaan, koska mulla on heikko kohtani "hiirenvärisiin hiiriin" :D

  ella: Juu, nuoret neidit ovat kovin sirossa kunnossa edelleen ^_^

  VastaaPoista