4.8.2012

Prinsessa on saapunut valtakuntaansa!

Tänään aamulla käytiin ystäväni kanssa reilun 70 kilometrin reissulla poimimassa Prinsessa ja veljensä Martti uusiin koteihinsa. Matka sujui yllättävän hyvin ja viimeisimpien tietojen mukaan kummankin pikkuisen asettuminen uusiin koteihinsa on tapahtunut vaivattomasti :)

Tässä kissat jo laatikoissaan vanhassa kotipihassaan ja toinen riesaveli mylläämässä Martin kimpussa :D





Alkumatkasta Martti a.k.a. Porukolli mellasti omassa kuljetusboksissaan, kun taas Prinsessa olisi mielellään vaan nukkunut omassaan. Meno tasoittui siirrettyämme molemmat vauvat samaan koppaan - eli enää ei Prinsessalla ollut toivoakaan unirauhasta, mutta Martinkin pahin turhautuminen hieman laantui :D



Tässä neiti kilttinä taustalla ja veljensä asentamassa pyyhettä.



Kyllä matkalla nukkuakin maltettiin, Prinsessalla vaan hieman oli kestämistä päälleen mylläävässä Martissa :D





Lukuunottamatta alkumatkan Martti Showta ja aivan loppumatkan Prinsessan varovaista miukuttamista, kissalaatikossa oli koko matkan hiljaista paineista huolimatta.









Koska molemmat kissanpennut olivat samassa kuljetusboksissa, tuli Marttikin mukana katsomaan siskonsa uutta kotia. Töppönen oli tapansa mukaan heti ensimmäisenä jo tunkemassa vauvoja vastaan, minkä neiti onneksi otti todella rennosti ja lähti ison kissan lähentelyistä huolimatta reippaana tutkimaan paikkoja.





Martti sen sijaan ei juurikaan arvostanut ylituttavallisia kissojamme vaan pysytteli kuljetusboksin turvassa tutustumassa muihin lähinnä laatikon seinien raoista haistelemalla.







Iso karvapallo, Töppönen, oli Martille liikaa ja sai aikaan kunnon pörhistelyt. Tämän jälkeen Martti jo pakattiinkin matkaan kohti omaa kotiaan. Kuulemani mukaan autossa oli taas osoitettu mieltä marttimaisesti, mutta itse kotiutuminen ja tutustuminen uuteen kissakaveriinsa on sujunut todella hyvin :)



Sillä välin Martin arkaillessa, Prinsessa ehti tutustua uusiin kavereihinsa sekä käydä jo lähes koko asunnon läpi ulkotarhaa myöden :D





Töppönen tunnetusti on kaikkien kaveri (tai ainakin tahtoisi olla), joten paria epäluuloista sähähdystä enempää siitä ei reaktiota irronnut ja pikkukissan uutuudenviehätyskin haihtui nopeasti. Pömppiksellä sen sijaan on ollut hieman enemmän totuttelemista tuohon minikissaan, mutta runsaampaa varovaisuutta ja lievää arkailua lukuunottamatta nuokin näyttäisivät pärjäävän oikein hyvin :) Pikkukissan perässä vaan tarvitsee edelleen kulkea vahtimassa ja varovasti haistelemassa.



Martti-veljen lähdettyä pikkuneiti jaksoi hetken pöllyyttää Kickeroota, jonka jälkeen uni voitti ja oli aika vetäytyä boksiin nukkumaan.









Itsehän en tietenkään malttanut olla pikkukissaa hypistelemättä edes tämän nukkuessa, joten kaivelin Prinsessan mukaani, kun siirryin itsekin sohvalle torkuille. Kainalopaikka ei neidille kelvannut, mutta saatuaan asentaa itsensä tyynyjen väliin mun olkaani vasten, nukuimme neidin kanssa tuossa asennossa sen pari tuntia, kunnes heräsin miehen räpsiessä kuvia :D





Pikkukissan väsy jatkui vielä itseni noustua ja muutenkin pikkuinen on käyttänyt aikansa tehokkaasti lähinnä nukkumalla. Ruokakipot ja hiekkalaatikot löytyi heti ja uuden isin asennusapulaisenakin jo ehdittiin toimia mieheni kootessa juttujaan lattialla. Neiti on myös erityisen mieltynyt Töppösen lempileluhuiskaan, josta on jo Töppösen jäljiltä varsikin poikki :D Muuten noin pieni kissa onkin enimmäkseen nukkunut ja jännän päivän jälkeen tuntuu uni maittavan yhä niin yksinään kuin ihmisen sylissäkin ♥



21 kommenttia:

  1. Oijoi, olipas paljon pentuihanuutta näissä kuvissa! Teillä alkoi mennä hyvin heti alkuunsa. Mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin yllätyin, miten hyvin täällä lähti kissojen yhteiselo sujumaan! :) Etenkin, kun aiemmat kissamme eivät meillä pentua edes kissaksi tunnistaneet xD

      Poista
  2. Voi ihana <3 Suurin "voi ihana" tietenkin sille, että kopla näkyy pärjäävän keskenään ensi hetkistä lähtien. Onnea on toimeentuleva kissalauma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kaikkein parastahan on, että meillä kuuluu vierailevat tähdet mukaan laskettuna laumaan tällä hetkellä 7 kissaa ja Milliä lukuunottamatta kaikki tuntuvat pärjäävän keskenään loistavasti! :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin ^_^ Kissanpennut on niin ihania aina!

      Poista
  4. Ihania tunnelmia, varsinkin yhteisnukkumiskuvissa. Paljon onnea Prinsessalle uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sisarukset ovat läheisiä edelleen, vaikka eri kodeissa asuvatkin :)

      Poista
  5. Onnea Prinsessalle uuteen kotiin! :)Ihania tutustumiskuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tutustumisen jälkeen myös yhteiselo on tuottanut suloista kuvamateriaalia ;)

      Poista
  6. Mahtavaa iteki käydä kurkkaamassa isolta ruudulta otteita matkan kuvamateriaalista. :)
    Tämä piristi!
    Oli se jännä seurata kuinka reipas tyttö Prinsessa oli kun heti lähti mennä vipottamaan :D

    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prinsessa tiesi heti saapuneensa valtakuntaansa ja otti tilan haltuun kuin omistajan kuuluukin! ;D

      Poista
  7. Kivoja tutustumiskuvia :) Tervetuloa tutustumaan myös minun blogiini http://rudinnurkkaus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin ihastuttavaa Rudia jo käynyt kurkistelemassa :)

      Poista
  8. Hey nyt päivitystä jo odotellaan! :)

    VastaaPoista
  9. Mitä mieltä olette tällaisesta toimintatavasta ja uutisoinnista? Minä en ollut uskoa silmiäni.

    http://www.kymensanomat.fi/Online/2016/01/29/Villiintyneit%C3%A4%20kissoja%20pyydystet%C3%A4%C3%A4n%20Virolahdella/2016320228033/4

    VastaaPoista