20.11.2011

Varokaa kissa-ansoja!



Kissat ovat herkästi ansaan lankeavia eläimiä. Ja ihmiset ovat siitä katalia, että tuntuvat jatkuvasti asettavan uusia ansoja, joita viattomat kissapolot eivät vaan pysty välttämään.

Kissa-ansat ovat varmasti kaikille kissanomistajille tuttuja. Kaikki kissat eivät tietenkään yhtä helppoja ole, mutta yleensä aina löytyy jokaiselle jokin ansa, johon kissa lankeaa.

Meidän kissat ovat helppoja ansakissoja :D Oli se sitten pöydälle levitetty lehti, lattialle jätetty laukku tai perinteinen pahvilaatikko niin aina siihen joku tarttuu. Yhdeksi erittäin toimivaksi kissa-ansaksi kesällä totesin muovipussin sisään jätetyn t-paidan, eli ansa oikein tyynyllä varustettuna :D Vaikka asennoista päätellen pelkkä pöydälle jätetty muovipussikin olisi riittänyt ihan hyvin.







Pahvilaatikot ja muut ovat niin perinteisiä ansapaikkoja, että niistä ei juuri kuvia tule otettua. Mutta kamerasta kuvia selatessa näitä ansaan langenneita näyttää silti löytyvän...

Klassinen ansa - tuolille jätetty lehti.



Toimii myös lattialle jätettynä.



Hyvin ilmeinen ansa. Ja suuri pettymys hiirilaatikon ollessa tyhjä :(



Ansa, joka yllätti tehokkuudellaan asettajansakin. Hetkeksi pöydälle lasketut pizzapohjalaatikot - pahvilaatikoita kaikkein ovelimmassa muodossaan.



Toinen juuri ja juuri ansan välttänyt.



Uhri, täysin ansan armoilla.





4 kommenttia:

  1. :-DDD Pizzalaatikko toimii kuin magneetti! Ihanat ansoihin langenneet söpelit.
    Olin eilen kylässä ja mukana oli kassissa viemisiä, viiniä ja omia villasukkia varten. Ja kas - eipä kestänyt kauaa kun tyhjenneeseen kassiin oli pyrkimässä eräs 19-vuotias kissafrouva. Nuorten kollien tuoksuja, ehkä? Tai sitten muuten vain - sehän oli kassi. Olisi varmaan kelvannut ilmankin kollikissaterveisiä.

    VastaaPoista
  2. Kissa tarvitsee aina jonkun alustan. :)

    VastaaPoista
  3. Niin tuttua. Vieras alusta vaatteista lehtiin ja johan on kissa parkkeerannut siihen peppunsa! ;)

    VastaaPoista
  4. Saila: Voi, ihana! Ei se ikäkään näköjään oppia anna ansojen kiertämiseen! :D Toisaalta pitäähän se hyvä ansa hyödyntää, ja kolliterveisillä vielä parempi! ^_^

    Sirpa ja Kollo: Joo, näin on! :) Ja mieluiten alusta katsotaan aina sieltä, missä se on eniten tiellä :D

    Heidi: Ah, vaatteet! Siinä yks teho-ansa, jonka olin unohtanut :D Etenkin Töppösen pitää aina käydä oikein mylläämässä ja peuhimassa kaikki vaatteet itselleen petipaikaksi :P

    VastaaPoista