22.12.2010

Joulu 2007

Mun piti näitä joulukuvia laittaa tänne fiilisteltäväksi jo paljon aiemmin, mutta se nyt jäi taas. Joululaatikot alkaa olla pakastimessa valmiina ja kissatkin hyväksyivät meidän ostamamme kinkun :D Kissavieraidenkin lähtö siirtyi parilla päivällä ja tytöt haetaankin vasta huomenna. Sen jälkeen onkin sitten rauhallinen joulu. Tai no, niin rauhallinen kuin kissataloudessa vaan voi olla ;)

Mutta tässä näitä joulukuvia vuodelta 2007! Tuolloin mulla ei kameraa Misun luona käydessäni mukana ollutkaan eikä kotonakaan erityisiä poseerauskuvia otettu. Ihan vaan tätä aitoa joulutouhuihin osallistumista näissä kuvissa :)

Minttu-Poika vahti kuusen koristelemista omalta sohvapaikaltaan :D



Tää toinen kuva kertoo oikeasti kaiken noiden kahden kissan luonteista! :D Heitin koristenauhat Mintun kaulaan ja tää vaan ihmetteli, että mitäs nää on. Kun taas Kiti kiinnostui välittömästi ja yks apina roikkui jo sohvan selkänojassa kurittamassa mokomia joulukoristeita.



Pieni apulainen.







2007 joulukorttikuva - Kiti koristelee kuusta.



Minttu kuusen alla nojailemassa. Kiltisti, huom!





Lahjojen avaamista:







Joululahjaksi saatujen herkkunappien pyydystämistä :D



Yllättyikö kukaan? Kuusi nurin ja kissat siellä seassa :D



Ja miksikö? Kiti vähän järjesti taas.





Joku ehkä on nähnyt YouTube-videon siitä, kuinka kissa paketoidaan? :D Minttu-Pojan versio aiheesta:



2 kommenttia:

  1. Ihania kaikki nämä joulukuvat! Heti, kun näitä katselee, alkaa hymyilyttää ja tulee jouluinen mieli :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä kissat luo sitä ihan omanlaistaan joulutunnelmaa ;D Ei vaan, meillä kissat kuuluu saumattomasti jouluun ja ilman niitä olis joulut moninverroin ankeampia :)

    VastaaPoista